Termékek Menü

Bemutatkozás

Cégünk 2009-es megalakulása óta a Combat-Zone Fegyverszaküzlet mára az ország legnagyobb légfegyver forgalmazójává vált. A pozitív vásárlói visszajelzések alapján arra a következtetésre jutottunk, hogy vállalkozásunk megalapításának ötlete egyáltalán nem volt hiábavaló. Az emberek lövészet iránti érdeklődése biztatást adott ahhoz, hogy folytassuk az megkezdett munkát és tovább fejlesszük vállalkozásunkat.

Portfóliónkban jelenleg közel 400 féle légfegyver, 100 féle gáz,- riasztó és gumilövedékes fegyver található meg. Működésünk során cégünk több világmárka, köztük a JSB, H&N, Air Arms és Crosman márkák hivatalos képviseletévé lépett elő. Hazai forgalmazásban egyedüliként látjuk el a Hatsan márka képviseletét. A légfegyver sport és az önvédelem mellett az airsoft rajongók számára is folyamatosan bővülő termékkínálattal igyekszünk a rendelkezésére állni. Az airsoft fegyverekhez széles körben kínálunk kiegészítőket, maszkokat, ruházatot, magas minőségű lövedékeket és alkatrészeket is. A nagy sikerre való tekintettel 2014-ben megnyitottuk budapesti üzletünket is. A Tatabányán már megszokott szombati nyitva tartással állunk kedves budapesti vásárlóink rendelkezésére. Üzleteinkben felkészült munkatársak udvarias kiszolgálással várják az érdeklődőket, akik szakszerű segítséget nyújtanak az egyes termékek működéséről, azok biztonságos használatáról, valamint segítenek meghozni a döntést ahhoz, hogy a  vásárló a számára legmegfelelőbb típust választhassa.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a fegyvertartás és a fegyverhasználat egyaránt veszélyes terület, azonban szeretnénk eloszlatni azokat a tévhiteket, melyek szerint a fegyverek kizárólag csak a pusztítás eszközei lehetnek. Mi továbbra is népszerűsíteni kívánjuk a legálisan engedély nélkül megvásárolható fegyvereket, hiszen a sportlövészet rendkívül kellemes szórakozás, melyet egyénileg és társas körben is űzhetünk, körültekintő használattal pedig akár gyermekeink számára is elérhetővé tudunk tenni. A biztonságos fegyverhasználat önfegyelemre tanít, ezért jellemformáló hatással bír. A fejlett országokban a sportlövészet beépült az oktatási rendszerbe, ahol az oktatási tematika részeként a tanulók már az általános iskolában elsajátítják a lövészet alapjait.

Megújult webáruházunkban szélesebb termékkínálattal állunk Kedves Vásárlóink rendelkezésére, ahol az általános műszaki jellemzők mellett bővebb információt találnak termékeinkről. A termékleírásokban igyekeztünk érdekes, figyelemfelkeltő információkkal szolgálni. Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban telefonon és e-mailben is állunk rendelkezésére. Kellemes időtöltést és jó böngészést kívánunk!

Jobb oldali bannerek

 

 

 

Készlet szűrő
Gyártók