Airsoft Tracer BB

Fényjelző, vagy fényhatású lövedékek, melyeket vagy Traceres hangtompítóval, vagy egyéb beépített egységgel lehet megvillantani lövés előtt.
Rendezés:

Éjszakai airsoft játékra készülsz? Ne felejtsd nálunk a nyomjelző tracer lövedékeidet!

Az airsoft lövedékek a hobbi világszintű elterjedése és népszerűsége miatt igazi evolúción mentek át az évtizedek során. Számos különleges hatású 6 milliméteres BB lövedék készült, több súlyban, többféle fegyverhez. A Nyomjelző lövedék nem ismeretlen fogalom a modern hadviselésben sem, így csak idő kérdése volt, hogy megjelenjenek az airsoft világában is.

Traceres, nyomjelző hatású airsoft lövedékek!

A Traceres airsoft BB különlegessége, hogy képes önmagában eltárolni számottevő mennyiségű külső forrásból származó fényt, majd ezt elég ideig kifelé sugározni, hogy még a kilövés után percekkel is látványos maradjon. Nagy részük ezt fluoreszkáló, foszforeszkáló működéssel éri el. A Traceres BB lövedékek önmagukban képtelenek fényhatásra, ugyanakkor, ha kellő erejű fénynek vannak kitéve, eltárolják magukban azt, éjszakai játékokon rendkívül látványos fényhatást érve el.

Mi kell a tracer BB lövedékek használatához?

Mint említettük, a traceres BB-k önmagukban nem képesek fényt produkálni, működésükhöz szükséges egy „traceres egység” megléte. Erre számos alternatíva létezik, de a legegyszerűbb és legelterjedtebb a Traceres hangtompító! Legnagyobb előnye, hogy szinte bármelyik fegyverre felerősíthető, amelyik 14mm-es CCW menettel rendelkezik, beleértve a pisztolyokat is. A traceres hangtompító belsejében rendkívül erős fényforrás található (UV Led, vagy sima Led) ami pontosan akkor villan fel, amikor egy lövedék áthalad rajta. Áramellátása típusfüggő, léteznek elemről és belső akkumulátorról működő darabok is.