Airsoft puskák

Airsoft puskák

A modern hadviselés és fegyverek rendkívül sokszínűek, ma már minden szerepkörre más-más fegyver létezik, továbbá ez országonként és haderőkön belül is eltér, éppen ezért nem olyan egyszerű kiválasztani a legmegfelelőbb fegyvert a stílusunkhoz. Mivel webshopunk az ország legnagyobb választékával rendelkezik, ez nálunk is kihívások elé állítja az embereket, ugyanakkor igyekszünk mindenben segíteni, hogy megkönnyítsük a választást! Hogy teljesen képbe kerülj az airsoft alapvető szabályaival, olvasd át a Magyar Airsoft Szabályzatot (MASZ) is!

Elkezdenél airsoftozni, de fogalmad sincs mivel?

A Combat Zone javaslata egyértelműen az Elektromos Airsoft fegyverek! Ezek a típusok akkumulátorral működnek, belsejükben egy zárt fogaskerékházzal, melyet egy motor hajt meg valahol a fegyverben elhelyezve. (legtöbbször a markolatban) Kis karbantartási igényük van, ha nincsenek extrém környezeti hatásnak kitéve éveken át gond nélkül működnek! Ezeket a fegyvereket származásuk és jellegük szerint találod meg, így különvettük neked az amerikai M4 M16, avagy AR15 platformot használó és Kalasnyikov rendszerű fegyvereket. Kiemelten ajánljuk figyelmedbe a Specna Arms fegyvereit, mivel ezek közt kiemelkedő minőség mellett találsz olcsó, mégis megbízható darabokat, de a prémium kategórián belüli, mindennel felszerelt fegyvert is!

Mesterlövész akarok lenni!

Minden szükséges felszereléssel, álcázással, kiegészítővel rendelkezünk, amire szükséged lehet, de ami a legfontosabb, vannak mesterlövész puskáink, számos gyártó kínálatából, ugyanakkor ezek majd minden esetben további fejlesztgetést igényelnek. Ha nem akarsz tuningra költeni, van egy jó hírünk: Valaki már megtette helyetted, így egy harcrakész fegyvert vihetsz a pályára NOVRITSCH jóvoltából! Az osztrák Youtuber rendkívül tapasztalt mesterlövész és airsoft játékos, fegyverei pedig saját tapasztalatai alapján lettek összeépítve, így bátran ajánljuk mindenkinek őket! Ezek a legerősebb airsoft mesterlövész puskák! Oldalunkon további termékeit is eléred! Ha már megvan a puska, ne felejts el megfelelő lövedéket beszerezni hozzá! Ezekhez a típusokhoz minden esetben a Nehéz BB-ket ajánljuk!

Ide valami nagy és hatékony kell! Sok BB a levegőben!

Egy rajban sosem elhanyagolható, a támogatólövészek szerepe, hiszen ők képesek egy teljes ellenséges rajt lefogni, míg a csapat többi része mozgásban van. Ha úgy érzed, megbirkózol egy masszív és nehéz, de közel kifogyhatatlan géppuskával, webshopunkon számos darabot találsz, ami betöltheti ezt a szerepet a csapaton belül! Ha épületharcra keresel akár gázos, vagy rugós működésű shotgunt, vagy csak másodlagosnak szánnád, több mint bőséges választékkal várunk!

A Combat Zone webshopjában különféle fegyverek replikáit találod, fontos tudni, hogy ezek nem feltétlen úgy működnek, mint egy éles fegyver, ahogyan az esetek nagy részében egy replika strapabírása is messze alulmarad az éles változatéval szemben.