Alkatrészek

Airsoft Alkatrészek

Az airsoft fegyverek röviden összefoglalva: Legó felnőtteknek. Belső és külső alkatrészeik nagy mennyiségben és minőségben elérhetők, így teljes mértékben módosíthatók. A két legnépszerűbb (V3 és V2) gearboxon túl is számos alkatrészt találsz webshopunkban, mellyel a végletekig finomhangolhatod, csiszolhatod a fegyvered belső működését! Elpusztíthatatlan, villám-tűzgyorsaságot szeretnél? Acélra cserélnéd az elsütőszerkezetet? Csak tönkrement egy apró belső alkatrész és kéne egy ugyanolyan, vagy jobb? Széles választékban állunk rendelkezésedre!

Nagyobb lőtáv és alacsony szóráskép:
Szükséged lesz egy minőségi, precíziós belső csőre! Ezek a csövek kisebb átmérővel rendelkeznek, leggyakrabban 6.03-as méretben, ezáltal már jobb szórásképet produkálnak, de különleges belső polírozásuknak hála a csövön belüli súrlódás is a töredékére csökken, nagyobb sebességet érve el. A megfelelő tömítettség és lövedéksúly esetén nem csak FPS emelkedést, de hatványozott lőtávot is elérhetsz velük!

Gyorsaság, strapabírás és tömítés:
Nem minden esetben a fém alkatrészek a legoptimálisabbak egy airsoft fegyver esetén! Dugattyúból például érdemes polimer testes, acélfogas típust választani, hiszen ezek mozgása jóval gyorsabb, de a fogak miatt megbízhatók és nagy élettartamúak. Dugattyúfejnek javasoljuk a csapágyazott típusokat!

Feszes elsütés, gyors válaszidővel:
Az elektromos airsoft fegyverek elsütése nagyban különbözik egy éles fegyverétől, ezáltal a gyári sütés a legtöbbször nem azonnali, tapasztalható egy kis késés (trigger lag). Ezt a legkönnyebben egy elektromos modul, FET, MOSFET beépítésével és nagy sebességű 11,1 voltos akkumulátor használatával tudjuk megszűntetni.  
Rugós mesterlövész puskákhoz komplett tuning alkatrészeket is találsz, melyekkel már használhatóvá válik egy erősebb rugóval, így nagyobb lőtávra és jobb tömítésre szert téve.

Elpusztíthatatlan gearbox!
Az elektromos fegyverek lelke minden esetben a fogaskerékház, avagy gearbox, melynek alkatrészein múlik a fegyver működése. A Gearbox minden összetevője fejleszthető, működését gyorsabbá, vagy hatékonyabbá tehetjük erősebb, tunning gearbox alkatrészek beszerelésével. Sok múlik például a fogaskerekek minőségén és nyomatékán, melyet elsősorban a sebességen érezhetünk. Találhatóak nálunk jobb tömítést eredményező nózik, csapágyazott és standard rugóvezetők, nagysebességű, vagy nagynyomatékú motorok.

Nem mindegy hogy néz ki a fegyver!
Nem minden a belső tuning! Láttál egy igazán vagány setup-ot? Válogass kedvedre külső alkatrészeink közt, ahol AR15 és Kalasnyikovra való darabokat egyaránt megtalálsz a teljesen egyedi megjelenésért!