airsoft tárak

Airsoft tárak

Harc közben a legalapvetőbb dolog a tárcsere és annak a gyors kivitelezése! Nem járt a fegyveredhez csak egy tár? Ne bánkódj! Inkább nézz szét kategória szerint póttáraink közt! A Hi-cap tárak jó alapot nyújtanak az airsofttal ismerkedők számára, hiszen egy tárban akár 3-500 BB lövedéket is képesek eltárolni, ugyanakkor 40-50 lövés után az aljukon található feszítőhengerrel fel kell tekerni őket!

Az élethűbb élményt kereső, tapasztaltabb játékosok leginkább a Mid-cap tárakat választják, mivel ezek működése a legegyszerűbb, közel áll egy éles fegyver tárjához. Kapacitásuk ugyanakkor elmarad a Hi-cap mellett, leggyakrabban 100-150 BB befogadására alkalmasak, megtöltésükhez pedig feltétlen szükséges egy gyorstöltő. Megtalálhatók továbbá Real és Low-cap tárak kínálatunkban, melyek közt leginkább mesterlövész puskák póttárjai találhatók. Ezekbe a típusokba közel pontosan annyi lövedék fér el, mint a valódi fegyver tárjában, működésük megegyezik a Mid-cap tárakéval.

Oldalfegyverhez is kell póttár?

Egyértelműen igen! A gázos fegyverek esetén hatványozottan fontos egy, de inkább két póttár, mivel működés közben a gázos tárak és szelepjeik hajlamosan lehűlni, extrém esetben akár fagypont közeli állapotba kerülni. Ilyenkor ismételt feltöltés után nem képesek a teljes gázkapacitásukra. Ez a hatás kiküszöbölhető, ha egy kiürült tárat hagyunk pihenni, visszamelegedni, és addig egy másik póttárral használjuk! Mindenképp legyen pót-pisztolytár az oldalfegyveredhez! Számos szorult helyzetből kerülhetsz ki így győztesen!