Termékek Menü

APS Glock Black Hornet Full Auto GBB airsoft pisztoly

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
42.990 Ft (33.850 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AS-01011
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: APS airsoft
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A Glock pisztolyokat a 80-as évek elején kezdte el fejleszteni Gaston Glock, akinek korábban nem volt még tapasztalata lőfegyverekkel. Okos megoldásai, és nem túl rendhagyó anyaghasználata hamar forradalmat csinált a pisztolyok világában. Két évre rá, számos stressz-teszt, és összehasonlítás után az osztrák hadsereg és rendvédelmi szervek 1982-ben rendszerbe állították a fegyvert, ez a mai napig sem változott. Kiemelkedő minősége, precizitása hamar világhírre tört, és ma már nincs olyan ország a földön, ahol ne találkozhatnánk vele különböző fegyveres erők tagjainál. 

Az APS replikája, ha ugyan nem viseli egy Glock pisztoly minden külső jegyét, le sem tagadhatná származását külső megjelenésével. A Black Hornet a népszerű Glock pisztolyok 18C változata, számos apró változtatással, melyek kényelmesebbé, vagy csupán mássá teszik kezelését, használatát. Rendszerét tekintve gázüzemű, Blow-back-el működik, tehát a szán minden lövés után hátrarobban, és végzi az öntöltő műveletet, üres tár esetén hátulakad. Csakúgy, mint a Glock 18C ez a pisztoly is képes teljesen automata módra, melyet a szán hátsó részén lévő kapcsolóval tudunk váltani. 

A Black Hornet nem rendelkezik a Glock billentyű biztosításával, azonban biztosítórendszerét tekintve kapott egy ahhoz hasonlót. A kiálló elsütőrész helyett itt egy kapcsolót kell benyomnunk az elsütőbillentyűn, ami egészen egyszerűen megakasztja azt, és képtelen elsülni a fegyver. A biztosító kimondottan ötletes, és jól működik harci helyzetben is. A Black Hornet tárjába egy darab CO2 patront tudunk behelyezni, de az eddigi CO2-es pisztolyokkal ellentétben itt kicsit máshogy működnek a dolgok, ugyanis a patront fejjel lefelé tesszük a tárba, majd a duplagyűrűs szelepet visszacsavarjuk a tárajakba. Vigyázzunk, hogy ha kifelé tekerjük a szelepet, mindkettő hengert csavarjuk! Betekerésnél úgyszintén, azonban ha már megakadt a szelep, a mellékelt eszközzel csak a belső kisebb gyűrűt csavarjuk az ellenkező irányba, így átszúrva a CO2 patron fejét, és nyomás alá helyezve a tárat.

A Black Hornet egy remek alternatíva a Glock 18C pisztolyra. 

Adatok: 

 • Működés: Gáz (CO2)
 • Blow-Back: Van
 • Anyag: Fém szán, műanyag tokozás
 • Tűzmód: Egyes és sorozatlövés
 • Hop-up: állítható
 • Lövedék kezdősebessége: 350 FPS
 • Hossz: 210 mm
 • Súly: 820 g
 • Tár: 1db (25 BB)
 • Szín: Fekete
 • Gyártó: APS
Lövedék sebessége 350 FPS
Teljes hossz 210 mm
Kaliber 6 mm
Működés CO2
Távcsősín 22mm
Tömeg 0.81 kg
További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Jobb oldali bannerek
Készlet szűrő
Gyártók