ASG Beretta M9 HW airsoft pisztoly

Action Sport Games
59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)
Menny.:
Cikkszám: GB-AS-01005
Elérhetőség: Nincs készleten
Nem értékelt
59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Az M9A1-es a Beretta gyártmánya, melyet 1984-ben rendszeresített az amerikai hadsereg és légierő. Számos teszten és összehasonlításon esett át, hasonlóan nagy nevű gyártók közt, mint például a Walther, Colt, S&W, azonban az M9-es rendre a legjobbnak bizonyult ár/érték arányban is. Megbízható nyílt-szánas rendszere miatt töredékére csökken az elakadás esélye, így egy megbízható modellről van szó. Double és Single-action működésre is képes.

Az ASG teljesen fém kivitelű beretta rendszerű M9-ese a gyártótól megszokott és elvárt minőségben készült el, éles markingokkal, teljes licensszel. A pisztoly teljes egészében fémből készült, festése, anyagmegmunkálása kiemelkedően jó. Green Gas- szán-hátrasiklással működik, (GBB) tehát a szán minden lövés után hátrarobban, végezve a töltési műveletet. A gyártó ezt a modellt CO2-es működésre is ajánlja, mivel a kimagaslóan jó minőségű anyagok elbírják a 12g-s terhelést is.

A szánon megtaláljuk a jellegzetes Beretta típusú biztosítót is, amit hüvelykujjunkkal kényelmesen tudunk működtetni. A green gast közvetlenül a tár betöltőszelepébe töltjük, ami szintén fémből készült, és 25 BB befogadására alkalmas. A pisztoly súlya megegyezik az élesével, működésre, a szánhátrasiklásnak köszönhetően, pontosan ugyanazt az élményt nyújtja. A pisztolyon belül állítható hop-up van, ami gondoskodik az optimális lőtávunkról. A pisztoly alján egy 22 mm-es szereléksínt is találunk, amire tetszés szerint lámpát is felszerelhetünk éjszakai használatra. Ereje kültéri, és épületharcra is alkalmassá teszi.

Aki minőségi, hibátlan kivitelezésű Berettára (M9) vágyik, a KJ. Works gyártmányában megtalálja azt.

Tulajdonságai:

  • Anyaga: fém
  • Működése: Gázos (Green Gas)
  • Sebesség [FPS]: 300
  • Hossz [mm]: 210
  • Tömeg [g]: 875
  • Tüzelési mód: SA/DA
  • Tárkapacitása [db]: 25
  • Hop-Up: állítható
  • Blow Back: van
Lövedék sebessége 300 FPS
Teljes hossz 210 mm
Kaliber 6 mm
Működés Green Gas
Tárkapacitás 25db
Tömeg 0.85 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!