Barrett M82 Selector elektromos airsoft mesterlövész puska távcsővel

Snow Wolf
289.990 Ft (228.339 Ft + ÁFA)
Az M82-es nem is kerülhetett volna a Snow Wolfnál jobb gyártó kezébe, hiszen ők már régóta foglalkoznak airsoft mesterlövész puskák gyártásával. Ahogyan az lenni szokott, egy ennyire kiemelkedően híres, mégis ritka és drága fegyver esetén az anyagokon semmilyen spórolás nem történt. Gyakorlatilag az SW-02A az élessel azonos anyagfelhasználást kapott. A fegyver teste, csöve, és minden alkatrésze acélból, és fémötvözetekből készült. Kivételt képez ezalól a pisztolymarkolat, ami erős polimerből (csakúgy, mint az éles fegyveren) Mivel a replika több mint 6 kilót nyom, így a bipodot rozsdamentes kiemelkedően erős acélból készítették, használata igencsak javasolt minden játékosnak! 
Cikkszám: GB-AS-01862
Elérhetőség: Készleten
Nem értékelt
289.990 Ft (228.339 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A Barrett M82-est a Ronnie Barrett által alapított Barrett Firearms Manufacturing tervezte a nyolcvanas évek végén. A cél egy nagykaliberű, félautomata anti-anyag puska volt. (például tankok ellen) A kalibere a korábbi M2 Browning géppuska által használt 12.7x99 mm (.50BMG) lett, amivel a fegyver könnyedén a legerősebb puskák közt találta magát. Először a svéd hadsereg csapott le rá, a kilencvenes években, később pedig az amerikai hadsereg, a tengerészgyalogság, és szépen sorban a többi amerikai fegyveres erő is berendelt belőle. Lényeges különbség, hogy tankok ellen alig került használatba, azonban nagy-távolságra leadott lövésekhez, falon történő áthatoláshoz, és egyéb páncélozott célok megsemmisítéséhez a mai napig használják mindenhol. 
Beceneve a fegyverek közt a kaliberéhez képes kis súlya miatt a "light fifty"

A fegyver alapvetően egy acélköpenyes tárral van ellátva, melyben egy standard M4/16 Stanag tár kapott helyet, így a táron belül tudunk tárat cserélni. (rövid M4 tárak) Hi-cap-el, és Mid-cap-el is használható. a tár behelyezésekor is érezni fogjuk a kellemes fémes hangot, majd a kattanást, amivel a tárakasztó megfogja az acéllemez oldalát. Szinte teljesen olyan érzés betölteni, mint az éles változatot! 

Az M82 tartozéka a bipod és a távcső is, ami a fegyver testének fels őrészén végigfutó 22 milliméteres RIS szereléksínre erősíthető fel. Ide további tetszőleges kiegészítőket is feltehetünk. A Távcső egy elképesztően jó minőségű 3-9x50E típusú, Mil-dot szálkereszttel ellátott darab, melynek fénygyűjtő lencséje tökéletesen széles képet ad betekintéskor, továbbá szálkereszt megvilágítással is ellátták, melyet 10 fokozatban állíthatunk. A Távcső végét becsillanásgátlóval is ellátták, így nem kel lattól sem tartanunk, hogy távolról elárulna minket, és szembe-fénnyel is remekül látunk majd vele! 

A Snow Wolf puskájában egy standard M4-es V2-es gearbox kapott helyet, amit éppen emiatt könnyen, és egyszerűen tuningolhatunk, cserélhetünk, hiszen az egyik legnépszerűbb fegyver, az AR15-ös gearboxa. 

Tulajdonságai:

 • Lövedék kezdősebessége [FPS]: 370
 • Fegyver hossza [mm]:  1210
 • Súly [g]: 5800
 • Tüzelési mód: egyes/sorozat
 • Tár típusa: Hi-Cap tár
 • Cső hossza: 670 mm
 • Tárkapacitás [db]: 190 BB
 • Hop Up: van, állítható
 • Gearbox: V2
 • Szín: Fekete
 • Anyag: acél / cink-alu / polimer
 • Gyártó: Snow Wolf
Lövedék sebessége 370 FPS
Csőhossz 670 mm
Gearbox V2
Teljes hossz 1210 mm
Kaliber 6 mm
Működés elektromos
Tárkapacitás 190db
Távcsősín 22mm
Tömeg 5.8 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!