Beretta M9 A3 FM GBB airsoft pisztoly

Umarex GMBH
92.490 Ft (72.827 Ft + ÁFA)
Az Umarex M9 A3-asa egy gas blow-back rendszerű, teljesen fémből készült pisztoly, ami a Beretta M92FS, (M9) jelenlegi, legmodernebb megjelenésével készült el. A szán újratervezést kapott, a tárkioldó kétkezes átalakítással rendelkezik és a biztosítót is mindkét oldalt megtaláljuk a szán végén. Green gas-os rendszere miatt tökéletesen alkalmazható bármilyen beltéri szituációban, ugyanakkor pontossága kint is hasznos társunkká teszi. 
Cikkszám: GB-AS-01855
Elérhetőség: Készleten
Nem értékelt
92.490 Ft (72.827 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Az M9A1-es a Beretta gyártmánya, melyet 1984-ben rendszeresített az amerikai hadsereg és légierő. Számos teszten és összehasonlításon esett át, hasonlóan nagy nevű gyártók közt, mint például a Walther, Colt, S&W, azonban az M9-es rendre a legjobbnak bizonyult ár/érték arányban is. Megbízható nyílt-szánas rendszere miatt töredékére csökken az elakadás esélye, így egy megbízható modellről van szó. Double és Single-action működésre is képes.

A szánon mindkét oldalt megtaláljuk a jellegzetes Beretta típusú biztosítót is, amit hüvelykujjunkkal kényelmesen tudunk működtetni. A green gast közvetlenül a tár betöltőszelepébe töltjük, ami szintén fémből készült, és 23 BB befogadására alkalmas. A pisztoly súlya megegyezik az élesével, működésre, a szánhátrasiklásnak köszönhetően, pontosan ugyanazt az élményt nyújtja. Az A3-as típuson a tárkioldó átszerelhető a jobboldalra is, így a fegyver teljesen kétkezes. A pisztolyon belül állítható hop-up van, ami gondoskodik az optimális lőtávunkról. Az alján egy 22 mm-es szereléksínt is találunk, amire tetszés szerint lámpát is felszerelhetünk éjszakai használatra. Ereje kültéri, és épületharcra is alkalmassá teszi. A csővégen egy impozáns csőcsavar kapott helyet, ami a 14mm-es CCW menetet védi, melyre bármilyen hangtompítót, vagy tracer egységet felerősíthetünk. 

Tulajdonságai:

  • Anyaga: fém
  • Működése: Gázos (Green Gas)
  • Sebesség [FPS]: 315
  • Hossz [mm]: 223
  • Tömeg [g]: 900
  • Tüzelési mód: SA/DA
  • Tárkapacitása [db]: 23
  • Hop-Up: állítható
  • Blow Back: van
Lövedék sebessége 315 FPS
Teljes hossz 223 mm
Kaliber 6 mm
Működés Green Gas
Tárkapacitás 23db
Tömeg 0.9 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!