Cyma CM032F M14 SOCOM oliva, elektromos airsoft puska

CYMA
67.990 Ft (53.535 Ft + ÁFA)
Menny.:
Cikkszám: GB-AS-00667
Elérhetőség: Nincs készleten
Nem értékelt
67.990 Ft (53.535 Ft + ÁFA)
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Az M14-es rohampuska az M1 Garand korszerűsítéséből indult el. Habár az M1-es rendkívül jól teljesített a 2. Világháborúban, gyalogsági fegyverként egy évtizeddel később mégsem érte el a kívánt szintet. 1959-ben indultak el a fejlesztések egy módosított puska irányába, lecserélve a garand 8 lövedékes tárkapacitását egy külső tárra, amibe 20 lövedék fér, fejlettebb gázelvezetőrendszer beépítésével. 1960-ban rendszeresítették az M14-est a hadseregben, 1965-ben a tengerészgyalogságnál is. Később, az M16-os debütálása után is szolgálatban maradt a puska, mint DMR (Designated Marksman) támogatófegyver. Azóta számos modernebb változata látott napvilágot, mint például a Socom, vagy az MK14, M21 EBR.

A Cyma CM032 replikája az M14-es vonalát erősíti. A fegyver túlnyomórészt fémből készült, csak a fa imitációs tokozás erős anyagú ABS, a súlya közel olyan nehéz, mint az éles változatnak. A Cymától már megszokhattuk, hogy különös odafigyelést fordítanak replikáik időtállóságára, és itt sincs ez másképp. Az M14-ben egy V7-es fém gearbox kapott helyet, melyben acél fogaskerekek vannak. Ezeket a Cyma saját motorja hajtja, amire biztosan nem lesz panaszunk nagy nyomatéka miatt.

Ez a fegyver képes egyes és sorozatlövésre is, így bármilyen szerepkörben használható, bár mérete és súlya leginkább támogatólövészeknek kedvez. A fegyver legtöbb alkatrésze, mint az elsütő, a sátorvas, irányzékok acélból készült. Vállhoz emelve egy kellemes gumírozott válltámasz gondoskodik a csúszásmentes célzásról, az irányzékok pedig a már jól bevált Garand-on megszokottak. Hop-upja, és csöve miatt a fegyver kimondottan pontos, szép lőképpel rendelkezik. Dobozból kivéve is tökéletesen használható, kisebb tunninggal pedig kiváló mesterlövész puskává válhat, a hozzáértő kezekben. Ezt a fegyvert a kényelmesebb fogás érdekében pisztolymarkolattal látták el, a hagyományos tokozás helyett.

Ajánljuk ezt a fegyvert kezdőknek, és DMR lövészeknek egyaránt. A Cyma elpusztíthatatlansága jellemzi.

Tulajdonságai:

  • Lövedék kezdősebessége [FPS]: 370-390
  • Akkumulátor [V]: 8,4
  • Akkumulátor kapacitása [mAh]: 1200
  • Akkumulátor típusa: Ni-Mh
  • Fegyver hossza [mm]: 940
  • Súly [g]: 3300
  • Tüzelési mód: egyes/sorozat
  • Tár típusa: Hi-Cap tár
  • Tárkapacitás [db]: 400
  • Hop Up: van, állítható
Lövedék sebessége 390 FPS
Csőhossz 460 mm
Gearbox V.7
Teljes hossz 940 mm
Kaliber 6 mm
Működés elektromos
Tárkapacitás 500db
Tömeg 3.3 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!