Termékek Menü

CYMA PP-19 Bizon airsoft géppisztoly

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
88.990 Ft (70.071 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AS-01359
Elérhetőség: Készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: CYMA

Leírás és Paraméterek

A PP-19 Bizont 1993-ban fejlesztették ki Oroszországban a legkiválóbb, és elismertebb fegyvermérnökök, többek közt Viktor Kalasnyikov és Alexei Dragunov. A fegyvert a belső-elhárítás megbízásából kezdték el tervezni, rendvédelmi, és terrorelhárítási célra, mivel kellett egy hatékony, gyors és pontos fegyver kisebb távra. A Bizon több mint sikeresen teljesítette a teszteket, és hamarosan, (1996-ban) rendszerbe is állt több orosz fegyveres erőnél. (FSB, Igazságügy) Belső működése nagyjából megegyezik az AK74-es gépkarabélyéval, azonban itt az orosz standard 9mm-es lőszert használták. (9x18 makarov) Legnagyobb jellegzetessége az előagy alatt elhelyezkedő tár, melyben spirálszerűen állnak a lövedékek. 

A Cyma replikája a PP-19 Bizon airsoft célra készült replikája. A fegyver elektromos működésű, a Cymától már megszokott és el is várt kiváló teljesítményű nagy-nyomatékú motor hajtja meg az acél fogaskerekeket, melyek a dugattyút húzzák. Az akkumulátor a tokfedél alatt kapott helyet, és a szokásos rúd-alakú. A fegyver teste, és tokfedele acélból készült, ezeken kívül alig találni a fegyveren nem fémből készült alkatrészt. Az AKS74U-t ismerő játékosoknak már ismerős lehet a fegyver alapja, a válltámaszt behajthatjuk, és rögzíthetjük oldalra.

A PP-19-es lelke továbbra is a megbízható V3-as gearbox, ami hozza a tőle elvárt teljesítményt, de a belső alkatrészek is jelentős megerősítést kaptak, mint például a csapágyazott rugóvezető, acél fogaskerekek, csapágyazott dugattyúfej. 

A tárba 200 BB-t tudunk tölteni, típusa Hi-cap. A fegyver tartozéka továbbá a képen látható orosz típusú PBS-1 hangtompító, ami ugyan kaliberidegen a Bizon-tól, de rendkívül jól áll neki, továbbá ritka darab az airsoft replikák körében.

Tulajdonságai:

  • Lövedék kezdősebessége [FPS]: 390-400
  • Fegyver hossza [mm]: 640 - 900
  • Cső hossza [mm]: 250
  • Súly [g]: 3120
  • Tüzelési mód: egyes/sorozat
  • Tár típusa: Hi-Cap tár
  • Tárkapacitás [db]: 200
  • Gearbox: V3, erősített
  • Hop Up: van, állítható
  • Blow Back: nincs
Lövedék sebessége 400 FPS
Csőhossz 250 mm
Gearbox V3, erősített
Teljes hossz 900 mm
Kaliber 6 mm
Működés elektromos
Tárkapacitás 200db
Távcsősín 22mm
Tömeg 3.1 kg
További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Jobb oldali bannerek

 

 

 

Készlet szűrő
Gyártók