E&C-1102 G17 GBB airsoft pisztoly (green gas)

East Crane Airsoft
49.990 Ft (39.362 Ft + ÁFA)
Menny.:

Cikkszám: GB-AS-01628
Elérhetőség: Nincs készleten
Nem értékelt
49.990 Ft (39.362 Ft + ÁFA)
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A Glock pisztolyokat a 80-as évek elején kezdte el fejleszteni Gaston Glock, akinek korábban nem volt még tapasztalata lőfegyverekkel. Okos megoldásai, és nem túl rendhagyó anyaghasználata hamar forradalmat csinált a pisztolyok világában. Két évre rá, számos stressz-teszt, és összehasonlítás után az osztrák hadsereg és rendvédelmi szervek 1982-ben rendszerbe állították a fegyvert, ez a mai napig sem változott. Kiemelkedő minősége, precizitása hamar világhírre tört, és ma már nincs olyan ország a földön, ahol ne találkozhatnánk vele különböző fegyveres erők tagjainál. 

Az E&C replikája a Glock 17-es széria airsoft célra készült pisztolya. Csakúgy, mint az éles változat esetében, a pisztoly teste erős, strapabíró műanyagból, a szán pedig fémből készült, így ellenálló és masszív a gázos igénybevétel közben. Működése Gas Blow-Back, tehát a szán minden lövés után hátrarobban a kiáramló gáz hatására, és végzi az öntöltő műveletet, üres tár esetén hátulakad. Ez a típus a Gen3.-as tokozásával készült, így a markolaton megtalálható a kontrasztosabb csúszásgátló felület, továbbá az ergonomikus kialakítás az első részen. 

A green gázt a tárba töltjük, melynek kapacitása 24 BB. A pisztoly súlyra és működésre is pontosan olyan, mint az éles változaté. Baloldalt megtaláljuk a szánakasztót, ami teljes mértékben funkcionál. A pisztoly részleges szétszerelése pontosan olyan, mint az éles változatnál. A pisztoly csöve alatt megtalálható a 22mm-es szereléksín, amire lámpát erősíthetünk. A hop-up a szán eltávolítása után egy csavarral állítható a csőfarnál. 

Az E&C viszonylag új bemutatkozó az airsoft replikák vi8lágában, azonban kiemelkedő minőséget és remek ár-érték arányt mutat! 

Tulajdonságai:

  • Működés: Gáz (GBB Green gas)
  • Szánhátrasiklás: Van
  • Anyag: Fém szán, műanyag tokozás
  • Hop-up: állítható
  • Lövedék kezdősebessége: 300 FPS
  • Hossz: 200 mm
  • Súly: 800 g
  • Tár: 1db (24 BB)
  • Gyártó: E&C Airsoft
Lövedék sebessége 300 FPS
Csőhossz 90 mm
Teljes hossz 200 mm
Kaliber 6 mm
Működés Green Gas
Tárkapacitás 24db
Tömeg 0.8 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!