FN-Herstal SCAR-H GBB airsoft puska

FN Herstal
188.990 Ft (148.811 Ft + ÁFA)
Menny.:
Cikkszám: GB-AS-00708
Elérhetőség: Nincs készleten
Nem értékelt
188.990 Ft (148.811 Ft + ÁFA)
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Az FN a SCAR tipusú fegyvereket kimondottan az amerikai különleges egységeknek tervezte. (innen a rövidítés: Special Forces Combat Assault Rifle: S.C.A.R.) Leginkább két változata ismert, az MK16-os és MK17, melyek közt a kaliber a legnagyobb eltérés. Míg az MK16 5.56-os lövedékkel operál, az MK17 7.62x51-es, nehezebb lőszert használ, így nagy távolságokra is alkalmassá válik DMR-ként.

A Cybergun gázüzemű SCAR-ját teljes mértékben a VFC licenszelte, ami egyet jelent a végletekig finomított megjelenéssel és körültekintő anyaghasználattal. A replikán minden mozgó alkatrész pontosan ugyanúgy működik mint az éles változaton, továbbá a gázüzemű rendszerének köszönhetően rendkívül élethű visszarúgásra képes tüzeléskor. A replika a közel-keleten rendkívül népszerű sivatagi (TAN) festést kapta, ami jellegzetesen az amerikai különleges egységek köreiben tűnik fel a leggyakrabban. A felhúzókar teljes mértékben funkcionál, minden egyes lövésnél hátrarobban, tárcserénél kézzel kell üzemeltetnünk. A replikán lévő Bolt-Catch szintén teljes funkcióval bír.

A replika előagyának minden oldalán megtalálhatóak a RAIL-ek, melyekre bármilyen kiegészítőt felszerelhetünk, (Grip, optika, gránátvető, lámpa...stb) így teljes mértékben személyre szabva, egyedivé téve azt. A Hop-Up rendszer az alsó rail alatt található, és laposfejű csavarhúzóval állítható mindkét irányba. A replika a jellegzetes SCAR tust kapta, ami 6 pozícióban állítható és behajtható. Mivel ez a replika az éles változat minden funkciójával bír, fokozott törődést, tisztítást és odafigyelést igényel használat előtt, és után. Ajánljuk a mozgó alkatrészek rendszeres olajozását, hogy elkerüljük a kopást, az idő előtti meghibásodást. A gázüzemű rohampuskák közt ez a replika az egyik legkiemelkedőbb, de leginkább csak profi játékosoknak ajánljuk DMR-ként, a fokozott odafigyelés miatt.

Az FN-Herstal SCAR airsoft puska tulajdonságai:

  • Működés: GBBR (green gas)
  • Hossz: 880 mm
  • Anyag: Alumínium / üvegszálas polimer
  • Lövedék kezdősebessége: 390 FPS
  • Tár: 24 BB (Low-cap GGB)
  • Súly: 4344 g
  • Használt gáz: Green gas, Top Gas

A készlet tartalma:

  • FN-Herstal SCAR fegyver
  • Csőtisztító pálca
  • Tár, Low-Cap GBB tár
Lövedék sebessége 390 FPS
Teljes hossz 880 mm
Kaliber 6 mm
Működés Green Gas
Tárkapacitás 24db
Távcsősín 22mm
Tömeg 4.3 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!