FN Herstal P90 Red Dot edition Tan airsoft géppisztoly

Cyber Gun
74.990 Ft (59.047 Ft + ÁFA)
Az FN Herstal P90-es modellje igazi ínyencségnek számít az arra igényesek körében. Éles változatát a ’80-as években találták fel, de igazán elterjedt leginkább az ezredforduló után lett. Leggyakrabban a német különleges alakulatok és rendőrség köreiben találkozhatunk vele, de számos személyvédelmi cég is használja. Kompaktsága, mérete és súlya miatt épületharcra, közepesen nagy terepre a legalkalmasabb. Töltési rendszere teljes mértékben egyedi, semmi máshoz nem hasonlítható, de rendkívül megbízható.
Cikkszám: GB-AS-01802
Elérhetőség: Készleten
Nem értékelt
74.990 Ft (59.047 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Az FN Herstal replikája pontos mása az éles változatnak, melyen az FN licenszelt markingjai és logói egyaránt megtalálhatóak. A fegyverben egy megbízható acél fogaskerekekkel működő erősített V.6-os gearbox található, mely az átlagnál valamivel nagyobb tűzgyorsaságot tesz lehetővé. A fegyvertest rendkívül jó minőségű ABS-ből készült, így nem zörög „recseg” kézbevételkor. Használója egy masszív és megbízható replikát tart majd a kezében, mely mérete ellenére akár terepen is felveheti a harcot a többi AEG-el.

Elektromos működésű, tehát a tűzváltókarral tudunk váltani egyes, sorozat és biztosított mód közt. Ezt a változatot a Cybergun limitált kiadásban készítette el, a felső szereléksín helyére egy integrált red-dot célzás-segítő került. Kialakítása miatt jobb és balkezes lövészeknek is tökéletesen használható. A replika Tokyo-Marui kompatibilis, így alkatrészei könnyen beszerezhetőek, tunningolása is lehetséges.

Lényegében egy kívül-belül kiváló minőségű replikáról beszélünk, melyet ár/érték arányban bátran merünk ajánlani a profi, de a kezdő játékosoknak is egyaránt, de akár egy mesterlövész másodlagos fegyverének is.

Tulajdonságai:
  • Csőtorkolati sebesség: ~ 380FPS
  • Súly: 2250 g
  • Hop-up: Állítható
  • Anyaga: Fém/ABS
  • Csőhossz: 275mm
  • Tűzmód: Egyes / Sorozatlövés
  • Gearbox: Erősített V6-os
  • Integrált red-dot
  • Gyártó: Cybergun
Lövedék sebessége 380 FPS
Csőhossz 275 mm
Gearbox erősített V.6
Teljes hossz 510 mm
Kaliber 6 mm
Működés elektromos
Tárkapacitás 68db
Távcsősín 22mm
Tömeg 2.25 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!