Termékek Menü

H&K USP Compact airsoft GBB pisztoly (green gas)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
55.990 Ft (44.087 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AS-00557
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Umarex GMBH
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A Heckler & Koch cég megalapítása két kiváló szakember, Edmund Heckler és Theodor Koch nevéhez fűződik. A cég több mint 50 éve szállít harci fegyvereket számos ország fegyveres erői részére. Termékei kivétel nélkül kiemelkedő minőségűek, ezért a HK fegyvereket világszerte alkalmazzák elit alakulatoknál, terrorelhárító kommandóknál. Világsikerű fegyverük, a Bundeswehr G3-as puskájának módosított változata, a G36C, mely az airsoft játékok rajongóinak körében is igen nagy népszerűségnek örvend. Az eredeti HK USP (az USP rövidítés az Universal Selbstladepistole kifejezések rövidítéséből származik) egy fiatal modellnek számít, melynek gyártása 1993-ban kezdődött, de igen rövid idő alatt világhírre tett szert.

Az USP Compact leginkább a rejtet önvédelemre alapoz, (CC) azonban a pisztoly méretei még így is jóval nagyobbak, mint a hasonló Concealed Carry pisztolyoké. Működése és anyagfelhasználása teljesen megyegyezik az éles típuséval. A szán cink-alumínium ötvözetből készült, mivel ellen kell állnia a pisztoly Blow-back rendszerének, melynek során a szán hátrarobban a kiáramló gázok hatására és végzi az öntöltő műveletet. A pisztoly tokozása igényes felületkezelésű polimerből készült, a markolatnál csúszásgátló kiképzéssel ellátva, így akár szabad kézzel is biztonságosan használható, még melegebb időviszonyok közt is.

A tár teljesen fémből van, hiszen tartania kell a green gas nyomását. Az alján találjuk a betöltőszelepet, mivel kialakítása meglehetősen nagy, gázból is valamivel többet tudunk tölteni, mint a hasonló típusok tárjába. Tárkapacitása 22 BB, melyek kétsoros elrendezésben tölthetőek bele. Természetesen a pisztoly hop-upja is állítható, mellyel a hatékony lőtávunk akár 40 méter is lehet. A pisztolyon működő biztosító van, mely fesztelenítőként is szolgál, a kakas biztonsági állásban is rögzíthető, a tárkioldó a gyártótól megszokott kétkezes típus, így jobb és balkezeseknek is ajánlható darab. Sütése lehelet-finom, minden kezelőszervéről üvölt az igényesség és precizitás. 

Az USP compact egy ritka, mégis kiváló pisztoly, az éles fegyver minden pozitív tulajdonságával felruházva. 

A HK USP airsoft pisztoly tulajdonságai:

 • kaliber: 6 mm (BB golyó)
 • tárkapacitás 22 db
 • működés: Blow-Back (green gas) 
 • biztosítás: manuális
 • lövedék kezdősebessége: 290 FPS
 • súly: 732 g
 • teljes hossz: 174 mm
 • csőhossz: 105 mm
 • szereléksín: 22 mm-es
 • Kétoldali kezelőszervek
 • Gyártó: Umarex
Lövedék sebessége 290 FPS
Csőhossz 105 mm
Teljes hossz 174 mm
Kaliber 6 mm
Működés Green Gas
Tárkapacitás 22db
Tömeg 732 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Jobb oldali bannerek
Készlet szűrő
Gyártók