Termékek Menü

IPower airsoft akkumulátor, Li-Ion, 5200 mAh, 7,4V 2 modulos

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
15.390 Ft (12.118 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AS-01316
Elérhetőség: Készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Rúd alakú akkumulátor M4 tusba, Crane Stock-ba, általános célra airsoft replikákhoz. A Li-Ion akkumulátorok elképesztően nagy feszültséget képesek eltárolni, a korábbi akkumulátorok méreteinek töredékében, így egyetlen ilyen akkumulátor felérhet akár három NiMh típusúval is. Könnyűek, sokkal jobban bírják a hőmérsékletbeli ingadozást, mint a régebbi típusok. Túltölteni, vagy teljesen lemeríteni azonban nem szabad őket, mert ez maradandó károkat, meghibásodást okoz az akkumulátor működésében, továbbá tűz és balesetveszélyes. 

A 11.1 voltos akkumulátorok rendkívül felgyorsítják az elektromos fegyverek (AEG) működését, azonban nem ajánljuk a használatukat gyári fegyverekhez. Érdemes előtte (fegyvertől függően) megerősíteni a belső alkatrészeket, hogy képesek legyenek tartani a sebességet az akkumulátorral. Ez esetenként motor/vezetékelés/fet/gearbox alkatrész cseréjével jár. Azonban ha a fegyver képes erre a sebességre, rendkívül gyors lesz 11.1-es LiPo akkumulátorral. 

Töltésük csak okostöltővel, kimondottan Li-Ion akkumulátorok töltésére alkalmas töltővel megoldható, hálózati töltés esetén az akkumulátor meghibásodhat, túltöltődhet. 

Hálózatról közvetlenül tölteni a Li-Ion akkumulátort balesetveszélyes és tilos! 

Tulajdonságok: 

  • Típus: Li-Ion
  • Feszültség: 7.4 V
  • Cellák száma: 2
  • Gyártó: iPower
  • Csatlakozó: T-Deans
További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Jobb oldali bannerek
Gyártók