Termékek Menü

Keserű Home Defender gumilövedékes puska

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
134.990 Ft (106.291 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-GAS-00174
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (3)
Gyártó: Keserű Művek
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A Keserű fegyvergyár által készített traumatikus fegyver jellegét tekintve gáz, riasztónak számít. Több módosításon is átesett, míg a prototípusból sorozatgyártásba került. Jelenlegi formája leginkább a AMD-65 mintájú gépkarabélyhoz hasonlít, melyet műanyag markolatai, válltámasza (nem behajtható) és a tokozáson elhelyezett hűtőbordázat is hangsúlyoz.

A fegyverbe 10 db 18 mm-es névleges átmérőjű gumigolyó tárazható (19,3 mm gumigolyóval éri el a maximális teljesítményt, amely betárazásához szilikonzsír szükséges), melyet 9 mm-es R Knall lő ki. A fegyver dobtáras kivitelben készült, mely igazán impozáns megjelenést kölcsönöz számára. A dobtár forgatását a mellső markolat előre hátra mozgatásával végezzük. A fegyver igazán erős, csőtorkolati energiája 80-120 J között van, a felhasznált riasztó patron típusától függően.

A Home Defender egy igazi otthonvédelmi eszköz, mely az otthoni felhasználás mellett alkalmas lehet raktárak vagy egyéb lopásnak-rablásnak fokozottan kitett telephelyek védelmére is.

A Home Defender gumilövedékes puska tulajdonságai:

  • Kaliber 18/19,3 mm/9 mm R Knall
  • Elsütő szerkezet működése DAO
  • Csőtorkolati energia 80-120 J
  • Tárkapacitás: 10 db
  • Anyaga: acél, alumínium
  • Markolatok, tus: műanyag, fa
  • Hossz: 830 mm
  • Tömeg: 3500 g
További képek

Vélemények

4.67
3 értékelés
5
(2)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 31.
Továbbra is hű társ, időjárásnak ellenáll. Mióta jött erősítés a határra, nem kellett használni, de a gépjárműnek alapfelszerelése, ha esetleg Allah népe taxinak nézné a kocsit.
| 4 / 5 csillag!
2018. 11. 26.
Jó kis fegyver, bár nem minden tulajdonsága tetszik. Például ezen a verzión már nem található szereléksín amit egy picit hiányolok, a 10es tár megtöltése elég időigényes művelet, ahogy a tárcseréje sem zökkenőmentes. A sütés valami iszonyat keményre sikerült, mire kiürül a tár, sajog az ember ujja. A fa tus elég igénytelenre sikerült, azonkívül kaphatott volna valami barnítást. Viszont 8-10 méterig még elég ereje van(Ruag Gecoval haszálom) azonkívül, meglehetősen pontos. A tűzgyorsaságra is rendben van, egy gyakorlott lövész majdnemhogy sorozatot tud vele lőni. A patronok hangját viszont jól elnyomja a teljességében zárt acélszerkezet, hatalmas pozitívum a revolverekhez képest, hogy az ember nem süketül meg egy tár kiürítése után, a súlya meg teljesen rendben van. A teljesen acél építésnek köszönhetően örök élet szinte(ha normálisan karban van tartva). Összességében egy megbízható kiforrott konstrukció, az egyik legjobb önvédelmi eszköz a piacon!
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 10.
Itt a határzónában alapfelszerelés a gumis puska. Töltése több percet vesz igénybe, utána kézmosás stb. A 10-es tár/nap elég szokott lenni. Nehéz robusztus puska, inkább pizsamás éjjeli kirohanásokra való, egész napos viselete elég megterhelő. A nézőke 11mm széles. Ez lehet véletlen, de a red dot így éppen felszerelhető rá, mintha sín lenne. 15 méter után gumival már csak magunkra haragításra jó. Kaphatók tűzijáték rakéták, éppen űrméretesek, kilőhetőek a 9mm riasztóval. Papírborítást kell a tármérethez igazítani és a csőbe lógó akasztónak megfelelően a rakéta papírborítását elvékonyítani. Ráérősebbek a rakéta elejére tesznek tépőzárat. Így a rakéta beleragad a ruházatba és a különféle effektek (színes robbanások) ott kerülnek bemutatásra. A hatás nem mindennapi. 2 db lámpa rögzítővel a Cold Steel Bushman lándzsahegy, vagy egyéb hengeres markolatú kés szuronyként a csőre szerelhető. Napjaink engedélymentes önvédelmi eszközeinek egyik oszlopos tagja.
nincs
Gyártók