Termékek Menü

King Arms AS VAL airsoft elektromos DMR puska

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
169.990 Ft (133.850 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AS-01104
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: King Arms
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Az VSS Vintorez, és AS Val fejlesztése 1980-ban kezdődött meg a Precíziós Mérnöki Kutatóintézet Központjában Moszkvában Pjotr Szergyukov által, a sikeres teszteredmények után rendszerbe is állt 1987-ben az Orosz fegyveres erők különleges egységei közt, a Spetznaznál és a GRU-nál, továbbá az FSB-nél és KGB-nél is. A fegyver rendkívüli népszerűségre tett szert, szubszonikus lövedékei, (9x39 SP6) és integrált hangtompítója miatt az egyik leghalálosabb, legcsendesebb eszköz a mai napig a lőfegyverek közt. Effektív lőtávja 300 méter, így a támogatólövészi feladatok ellátására is kiválóan alkalmas, de rövid hossza miatt rohampuskaként, hosszabb tárral is bevethető. Gyártása nagyon költséges, így limitált darabszámban használják, és csak a legkiválóbb egységeknek, lövészeknek jut. 

A King Arms mindig is szerette felkarolni a méltatlanul elfeledett fegyvereket airsoft replikák képében. Elég ha a rendkívül jól sikerült, de nagyon ritka FN FAL-ra gondolunk. Ezúttal is hatalmas tisztelettel és alázattal nyúltak az alapanyaghoz, és az éles változat minden apróságát becsben tartva alkották meg az airsoft játékokra szánt eszközt, ami megszólalásig ugyanolyan, mint az éles változat. A súly is megegyezik, továbbá az anyaghasználat is az éles fegyvert idézi. 

A fegyver integrált hangtompítója CNC technológiával készült, prémium minőségű 6061-es alumíniumból, így nem lesz orrnehéz érzése a lövésznek, a tökéletes súlyeloszlás miatt. A felhúzókar, a replika teste, a válltámasz, a tokfedél, és tűzváltókar acélból készült, apróbb alkatrészek zink-alumíniumból, míg a markolat, csakúgy, mint az éles változaton, különlegesen erős polimerből. 

A tűzváltó és biztosítókart jobb oldalon találjuk, mint a legtöbb orosz típusú fegyvernél, ezzel tudunk váltani egyes, sorozat és biztosított állás közt. A fegyver elektromos működésű, az akkumulátor a hangtompítóban kapott helyet, ami egy módosított és megerősített V3-as gearboxot meghajtó motorhoz csatlakozik. A Gearboxban acél fogaskerekek húzzák a szintén acélfogas dugattyút, ami szinte örökéletű, továbbá a majdhogynem tökéletes tömítésnek köszönhetően egészen kis feszültséggel képes a fegyver több mint 400 FPS-t elérni. A 420 milliméteres minőségi réz belső cső remek táptalaj egy DMR mesterlövésznek, közepesen nagy távolságokra! 

A replika oldalán megtaláljuk a Kalasnyikovokon már megszokott infrabak felfogató-panelt, melyre érdemes egy PSO-1-es erősíteni, gyakorlatilag ez egy kötelezően ajánlott kiegészítő, ha tökéletesen autentikus fegyvert szeretnénk! 

S.T.A.L.K.E.R, Spetznaz, és minden Orosz haditechnika iránt rajongó játékosnak kiváló harceszköze lesz!

Tulajdonságai:

 • Lövedék kezdősebessége [FPS]: 420
 • Fegyver hossza [mm]:  905
 • Cső hossza [mm]: 420
 • Súly [g]: 2620
 • Tüzelési mód: egyes/sorozat
 • Tár típusa: Hi-Cap tár
 • Tárkapacitás [db]: 380 BB
 • Hop Up: van, állítható
 • Gearbox: Módosított, megerősített V3
 • Szín: Fekete
 • Anyag: acél / cink-alu / polimer
 • Gyártó: King Arms
Lövedék sebessége 420 FPS
Csőhossz 420 mm
Gearbox V3, módosított, erősített
Teljes hossz 905 mm
Kaliber 6 mm
Működés elektromos
Tárkapacitás 380db
Tömeg 2.6 kg
További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Jobb oldali bannerek

 

 

 

Készlet szűrő
Gyártók