Termékek Menü

LCT AS VAL airsoft mesterlövész puska

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
153.990 Ft (121.252 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AS-01152
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: LCT airsoft
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Az VSS Vintorez, és AS Val fejlesztése 1980-ban kezdődött meg a Precíziós Mérnöki Kutatóintézet Központjában Moszkvában Pjotr Szergyukov által, a sikeres teszteredmények után rendszerbe is állt 1987-ben az Orosz fegyveres erők különleges egységei közt, a Spetznaznál és a GRU-nál, továbbá az FSB-nél és KGB-nél is. A fegyver rendkívüli népszerűségre tett szert, szubszonikus lövedékei, (9x39 SP6) és integrált hangtompítója miatt az egyik leghalálosabb, legcsendesebb eszköz a mai napig a lőfegyverek közt. Effektív lőtávja 300 méter, így a támogatólövészi feladatok ellátására is kiválóan alkalmas, de rövid hossza miatt rohampuskaként, hosszabb tárral is bevethető. Gyártása nagyon költséges, így limitált darabszámban használják, és csak a legkiválóbb egységeknek, lövészeknek jut. 

Az LCT fegyverek egy teljesen más kasztot képviselnek az airsoft replikák közt, mint bármelyik gyártó. Gyakorlatilag az éles fegyverek anyagaival és módszereivel dolgoznak, csupán a belső airsoft. Az LCT AS VAL sem kivétel, minden apró darabkája minőségi acélból készült, beleértve a hangtompítót is. Ami az éles fegyveren polimer, az természetesen itt is az, hiszen indokolatlan súlytöbbletet eredményezne. Ilyen például az előagy, és a pisztolymarkolat. Az AS VAL az orosz replikák rendszerével működik, tehát minden kezelőszervet ott találunk, ahol mondjuk egy kalasnyikovnál már megszoktuk. Igaz ez a tokfedélre is, azonban a fegyver külső megjelenése miatt az akkumulátor nem itt kapott helyet. 

A hangtompító alsó tövénél találunk egy benyomható gombot, melynek aktiválásával °90-al elfordítva eltávolítható. Itt található a belső cső, mely mellett az akkumulátor csatlakozója is. Javasolt a kétmodulos akkumulátor használata, hogy kényelmesen elférjen a hangtompítóban, a kábelek ne feszüljenek, és a LiPo akkumulátor se nyomódjon meg, de a szabvány AK tokfedél alá való akku is tökéletesen elfér benne. A fegyver nem csak külsejében tartogat érdekességeket, de a gyártó a belső alkatrészeket is megerősítette, vagy eleve erősített darabokat szerelt be. Ezek közt van a csapágyazott rugóvezető, teljes hosszon acélfogas dugattyú, és az alu nózi is. 

A tűzváltó és biztosítókart jobb oldalon találjuk, mint a legtöbb orosz típusú fegyvernél, ezzel tudunk váltani egyes, és biztosított állás közt, azonban a fegyver automata tűzmódra is képes, melynek kapcsolója a sátorvason belül, az elsütőbillentyű mögött található. A fegyverhez egy darab mid-cap tár jár, melynek kapacitása 50 BB lövedék.

A replika oldalán megtaláljuk a Kalasnyikovokon már megszokott infrabak felfogató-panelt, melyre érdemes egy PSO-1-es erősíteni, gyakorlatilag ez egy kötelezően ajánlott kiegészítő, ha tökéletesen autentikus fegyvert szeretnénk! 

Get out of here Stalker! 

Tulajdonságai:

 • Lövedék kezdősebessége [FPS]: 420
 • Fegyver hossza [mm]:  878
 • Cső hossza [mm]: 420
 • Súly [g]: 3430
 • Tüzelési mód: egyes/sorozat
 • Tár típusa: mid-cap tár
 • Tárkapacitás [db]: 50 BB
 • Hop Up: van, állítható
 • Gearbox: Módosított, megerősített V3
 • Szín: Fekete
 • Anyag: acél / polimer
 • Gyártó: LCT
Lövedék sebessége 420 FPS
Csőhossz 400 mm
Gearbox V3, módosított, erősített
Teljes hossz 878 mm
Kaliber 6 mm
Működés elektromos
Tárkapacitás 50db
Tömeg 3.43 kg
További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Jobb oldali bannerek
Gyártók