Perun AB++ mosfet elektronika, univerzális

Perun
24.390 Ft (19.205 Ft + ÁFA)
A Perun AB++ MOSFET-je forradalmasítja egy egyszerű MOSFET működését, valódi jövő-biztos elektromos fegyverré varázsolva bármilyen replikát! Vezetékelése miatt minden gearboxba beszerelhető. Az Aktív-fék funkció miatt a MOSFET azonnali kapcsolatot hoz létre az akkumulátor és motor közt, felgyorsítva a kommunikációt, továbbá megakadályozza nagy tűzgyorsaság esetén egyeslövésben a ráismétlés jelenséget is. 
Cikkszám: GB-ASALK-01010
Elérhetőség: Készleten
Nem értékelt
24.390 Ft (19.205 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Aktív Fék (AB)

Az Aktív fék funkció megállítja a motort minden bekövetkezett lövés után, ezáltal nem terheli feleslegesen a rugót, nagy tűzgyorsasággal rendelkező fegyverek esetén pedig megakadályozza az egyeslövéseknél jelentkező "duplázás" jelenséget is. 

Előfeszítés

Épület és terepharcokon egyaránt századmásodpercek alatt dőlhet el egy összecsapás, így gyakran az kerül ki győztesen, akinek gyorsabb a fegyvere. Az előfeszítés éppen ezekre a hirtelen helyzetekre lett kitalálva! Használatával a dugattyú minden lövés után a hátsó helyzetben áll meg, így az elsütőbillentyű elműködtetésekor azonnal végbemegy a lövés, hiszen a dugattyú már meg volt feszítve. DMR felhasználók esetén is rendkívüli előny, hiszen az erősebb rugó miatt nekik eleve nagyobb késésre (Trigger lag) kell számítaniuk, ez a funkció viszont azonnali lövésleadást tesz lehetővé. Deaktiválni az elsütő egyeslövésben két másodpercig tartó nyomvatartásával tudjuk. Ekkor a fegyver lead egy lövést, a rugó pedig fesztelenítésre kerül. 

Bináris elsütő

Ezzel a móddal a fegyver képes lesz egyeslövésben az elsütő mindkét irányú mozgatására leadni egy lövést. A fegyver elsül, amikor lenyomjuk az elsütőt, majd ráismétel akkor is, amikor felengedjük azt. (CQB (épületharc) játék esetén javasoljuk egyeztess a játékszervezővel, mielőtt ezt alkalmaznád!) 

Állítható Tűzgyorsaság

Tetszésed szerint beállíthatod a fegyver tűzgyorsaságát. Növelhető és csökkenthető is, akár az éles fegyver tűzgyorsaságához is igazhodhatsz ezáltal. 

Alacsony töltöttség figyelmeztetés

Igény szerint kikapcsolható mód, ami kifejezetten hasznos LiPo és Li-Ion akkumulátort használóknak. Ha az akkumulátor feszültsége elér egy kritikus szintet, a rendszer rövid hangjelzésekkel figyelmezet, így véletlen sem merítjük túl az akkumulátort. 

Diagnosztikai rendszer

Az AB++ képes folyamatosan figyelni az airsoft replika minden összetevőjét, beleértve a MOSFET-et is. Ha bármilyen problémát érzékel visszajelez a használónak a lehetséges problémákról és az azt okozó alkatrészről. Természetesen biztosítékkal is el lett látva, így a teljes rendszer lekapcsol probléma esetén, megakadályozva így számos alkatrész meghibásodását. 

A gyártó által készített használati útmutatót az alábbi linken tekintheted meg: 

https://perunairsoft.pl/abplusplus.pdf

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!