Perun V2 Hibrid MOSFET elektronika (előre vezetékelt)

Perun
31.990 Ft (25.189 Ft + ÁFA)

A Perun V2 Hybrid elektronika egy eddig még sosem látott innovációt hoz az elektromos fegyverek világába. A V2-es gearboxon belül leváltja a legtöbb mechanikus, kopásnak kitett alkatrészt, optikai és mágneses szenzorokra váltva őket. Ennek jelentősége nem csak a válaszidőben, tűzgyorsaságban, de a fegyver élettartamában is nagyban érezhető! Az elektronika a Tokyo Marui alapú összes V2-es gearboxba módosítás nélkül beépíthető. 

Cikkszám: GB-ASALK-01007
Elérhetőség: Készleten
Nem értékelt
31.990 Ft (25.189 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Állítható elsütő érzékenység

Az elsütő érzékenysége 5 fokozatban állítható, a nagyon hosszú és az egészen rövid, (közel érintésre aktiválódó) fokozatokig. Ehhez nem szükséges semmilyen módosítás a fegyver elsütőjén, vagy gearboxán belül, továbbá gyorsan programozható akár terepen is! (Bővebben lásd lejjebb a videóban) 

Programozható Tűzmódok

A fegyvered minden tűzkapcsoló állását módosíthatod "Safe", "Burst" "Auto" és "Binary" tűzmódokra, akár meg is szűntetheted valamelyiket. Ha DMR-t szeretnél használni, a gearbox bontása nélkül kikapcsolható a sorozatlövés. 

Aktív Fék (AB)

Mivel a V2 Hybrid egyben MOSFET-ként is működik, ellátták Aktív fék funkcióval is, ami megállítja a motort minden bekövetkezett lövés után, ezáltal nem terheli feleslegesen a rugót, nagy tűzgyorsasággal rendelkező fegyverek esetén pedig megakadályozza az egyeslövéseknél jelentkező "duplázás" jelenséget is. 

Előfeszítés

Épület és terepharcokon egyaránt századmásodpercek alatt dőlhet el egy összecsapás, így gyakran az kerül ki győztesen, akinek gyorsabb a fegyvere. Az előfeszítés éppen ezekre a hirtelen helyzetekre lett kitalálva! Használatával a dugattyú minden lövés után a hátsó helyzetben áll meg, így az elsütőbillentyű elműködtetésekor azonnal végbemegy a lövés, hiszen a dugattyú már meg volt feszítve. DMR felhasználók esetén is rendkívüli előny, hiszen az erősebb rugó miatt nekik eleve nagyobb késésre (Trigger lag) kell számítaniuk, ez a funkció viszont azonnali lövésleadást tesz lehetővé. Deaktiválni az elsütő egyeslövésben két másodpercig tartó nyomvatartásával tudjuk. Ekkor a fegyver lead egy lövést, a rugó pedig fesztelenítésre kerül. 

Bináris elsütő

Ezzel a móddal a fegyver képes lesz egyeslövésben az elsütő mindkét irányú mozgatására leadni egy lövést. A fegyver elsül, amikor lenyomjuk az elsütőt, majd ráismétel akkor is, amikor felengedjük azt. (CQB (épületharc) játék esetén javasoljuk egyeztess a játékszervezővel, mielőtt ezt alkalmaznád!) 

Állítható Tűzgyorsaság

Tetszésed szerint beállíthatod a fegyver tűzgyorsaságát. Növelhető és csökkenthető is, akár az éles fegyver tűzgyorsaságához is igazhodhatsz ezáltal. 

Alacsony töltöttség figyelmeztetés

Igény szerint kikapcsolható mód, ami kifejezetten hasznos LiPo és Li-Ion akkumulátort használóknak. Ha az akkumulátor feszültsége elér egy kritikus szintet, a rendszer rövid hangjelzésekkel figyelmezet, így véletlen sem merítjük túl az akkumulátort. 

Diagnosztikai rendszer

A V2 Hybrid képes folyamatosan figyelni az airsoft replika minden összetevőjét, beleértve a MOSFET-et is. Ha bármilyen problémát érzékel visszajelez a használónak a lehetséges problémákról és az azt okozó alkatrészről. A V2 Hybrid természetesen biztosítékkal is el lett látva, így a teljes rendszer lekapcsol probléma esetén, megakadályozva így számos alkatrész meghibásodását. 

Ez a változat az előre vezetékelt típusokkal kompatibilis, ahol az akkumulátort az előagyban, vagy PEQ dobozban szeretnénk elhelyezni. 

A Perun V2-es használható 7 volttól egészen 17 voltos akkumulátorokig. A részletes angol nyelvű használati útmutatót a gyártó oldalán, ezen a linken találod meg: 

https://perunairsoft.pl/hybridv2.pdf

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!