Termékek Menü

SHS PP-19-2 Bizon airsoft géppisztoly

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
78.990 Ft (62.197 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AS-01253
Elérhetőség: Készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: SHS Super Shooter

Leírás és Paraméterek

A PP-19 Bizont 1993-ban fejlesztették ki Oroszországban a legkiválóbb, és elismertebb fegyvermérnökök, többek közt Viktor Kalasnyikov és Alexei Dragunov. A fegyvert a belső-elhárítás megbízásából kezdték el tervezni, rendvédelmi, és terrorelhárítási célra, mivel kellett egy hatékony, gyors és pontos fegyver kisebb távra. A Bizon több mint sikeresen teljesítette a teszteket, és hamarosan, (1996-ban) rendszerbe is állt több orosz fegyveres erőnél. (FSB, Igazságügy) Belső működése nagyjából megegyezik az AK74-es gépkarabélyéval, azonban itt az orosz standard 9mm-es lőszert használták. (9x18 makarov) Legnagyobb jellegzetessége az előagy alatt elhelyezkedő tár, melyben spirálszerűen állnak a lövedékek. 

Az SHS Bizon replikája a 19-2-es típust vette alapul, melynél a válltámasz a tokfedélre hajtható, és az előagy is módosításra került. A fegyver elektromos működésű, a markolatban helyet kapott motor hajtja meg az acél fogaskerekeket, melyek a dugattyút húzzák. Az akkumulátor az előagyban helyet, így választhatjuk a nagyobb, tégla alakú akkumulátorokat is a fegyverhez, nem vagyunk korlátozva a rúd akkumulátorokra. A fegyver teljes teste, a tokfedél, az előagy, a válltámasz, az infrabak konzol, egyszersmind minden alkatrésze acélból készült, sehol sem spórolt a gyártó a minőségen, ez érződik a súlyán is. Csupán a tár anyaga műanyag. 

A válltámasz felcsukása után is használható marad mindkét irányzék a fegyveren, így egy teljes értékű CQB szörnyeteget kapunk, amivel szabad utat vághatunk magunknak a legtömöttebb folyosón is.

A PP-19-es lelke a megbízható V3-as gearbox, ami hozza a tőle elvárt teljesítményt, de a belső alkatrészek is jelentős megerősítést kaptak, mint például a csapágyazott rugóvezető, acél fogaskerekek. A tárba 200 BB-t tudunk tölteni, típusa Hi-cap. 

Az SHS Bizonja rendkívül jó áron kínál egy teljesen egyedi és ritka fegyvert, az utolsó apró külső alkatrészig acélból! Ha ez nem elég meggyőző, akkor semmi sem az! 

Tulajdonságai:

  • Lövedék kezdősebessége [FPS]: 390-400
  • Fegyver hossza [mm]: 620 - 840
  • Cső hossza [mm]: 230
  • Súly [g]: 3460
  • Tüzelési mód: egyes/sorozat
  • Tár típusa: Hi-Cap tár
  • Tárkapacitás [db]: 200
  • Gearbox: V3, erősített
  • Hop Up: van, állítható
  • Blow Back: nincs
Lövedék sebessége 390 FPS
Csőhossz 220 mm
Gearbox V3, erősített
Teljes hossz 840 mm
Kaliber 6 mm
Működés elektromos
Tárkapacitás 200db
Távcsősín 22mm
Tömeg 3.46 kg
További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Jobb oldali bannerek
Készlet szűrő
Gyártók