Termékek Menü

Sig Sauer X-Five Hairline airsoft pisztoly, full fém

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
53.990 Ft (42.512 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AS-00697
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Cyber Gun
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A Sig Sauer P226S X-Five Silver a hasonló elnevezésű Sig Sauer P226 Stainless Elite Full-Size éles változat másolata. A P226 ezen változata, ahogy az a nevében is benne van, rozsdamentes acél ötvözetből készült, teljes méretű pisztoly. A fegyver világszerte rendkívüli népszerűségnek örvend, melyet fegyveres körökben a valaha készült legszebb, legpontosabb és a használat szempontjából legbiztonságosabb pisztolynak tartanak. A Sig Sauer P226-ost a világ minden táján ismerik a lövészek, melyben egyszerre található meg a gyönyörű és finom művészi alkotás, valamint a harchoz szükséges robusztus tartósság.

Akár a sportlőtéren, akár éles harci helyzetben használva, a P226 mindenhol megállja a helyét, mely használat után akár egy fegyvergyűjtemény ékes dísze is lehetne. A fegyver különlegessége az SRT elsütőszerkezet (short reset trigger), melynek alkalmazásával a pisztollyal hihetetlenül gyorssá válik a tüzelés, illetve az ismétlés. A lövő kezének biztonsága érdekében a pisztoly markolata felett lévő hódfarok igen nagy méretű, melynek az a szerepe, hogy tüzeléskor a hátracsúszó szán ne okozott sérülést a fegyvert markoló lövész kezén. A megnövelt méretű hódfarok stabilabb fogást eredményez, mivel a lövő a pisztolymarkolatot a lehető legmagasabb ponton tudja megmarkolni.

Az Sig Sauer P226S X-Five az eredetihez igen hasonló, szinte minden részletében megegyezik az éles P226-ossal. Teljesen fémből készült, ezért súlya is jelentős, mely használat közben realisztikus érzést nyújt. A pisztoly nagyon igényes kidolgozású, a fém alkatrészek pontosan illeszkednek egymáshoz, mely használat közben minőségi érzést ad. Az ezüst és fekete színű alkatrészek szép kontrasztot adnak a pisztolynak, melyet az ember kézhez vételt követően le sem akar tenni. A fegyvert Co2 patron működteti, melyet a markolatból kivehető tárba kell becsavarni. Lövéskor a pisztoly szánja hátramozog, mely ennél a modellnél meglepően erőteljes, ami játék közben nagyon izgalmas. Az állítható hátsó irányzéknak és az állítható BAXS rendszernek köszönhetően a pisztoly kiváló pontosságú. Ezt a páratlan szépségű, gyönyörű airsoft pisztolyt nem csak airsoft rajongók számára, hanem minden fegyver őrültnek ajánljuk!

A Sig Sauer X-Five Hairline airsoft pisztoly tulajdonságai:

  • Kaliber: 6 mm
  • Működés: 12 g-os CO2 patronnal
  • Lövedék kezdősebessége: 344 FPS
  • Tárkapacitás: 26 BB
  • Anyaga: Fém cső, fém belső, fém tok
  • BAX rendszer: van
  • Szánhátrasiklás (Blow Back): van
  • Méretarány: 1:1
  • Hossz: 225 mm
  • Tömege: 1200 g
Lövedék sebessége 344 FPS
Teljes hossz 225 mm
Kaliber 6 mm
Működés CO2
Tárkapacitás 26db
Tömeg 1.2 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Jobb oldali bannerek
Gyártók