Snow Wolf M24 mesterlövész puska olive

Snow Wolf
46.990 Ft (37.000 Ft + ÁFA)
Menny.:
Cikkszám: GB-AS-00938
Elérhetőség: Nincs készleten
Nem értékelt
46.990 Ft (37.000 Ft + ÁFA)
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Az M24-es, gyakran használ másik nevén SWS a Remington 700-as puskájának a rendőrségi, és katonai célra adaptált változata. Az Amerikai Hadsereg 1988 óta ezt a puskát használja standard mesterlövész fegyvernek. A puska "long bolt-action" tolózárral üzemel, ami lehetővé teszi a változtatást a lőszerek hosszában, hiszen nagyobb lövedékek betöltésére is alkalmas lesz így a fegyver. Maximális hatékony lőtávját a gépekkel elvégzett tesztek 800 méterre lőtték be, de a háborúk, során számos mesterlövész meglőtte vele ennek akár a dupláját is már. További érdekesség, hogy a fegyver csövét 10.000 lövés leadására hitelesítették, közben folyamatosan figyelve a pontosságot, és 20.000 lövés leadása után sem volt probléma, mi több, a puska egyre pontosabb lett a tesztek során. 

A Snow Wolf M24-ese nem véletlen vívta ki az airsoftosok tiszteletét, hiszen masszívságban, és minőségben a legjobb puskákkal vetekszik. Működése rugós, forgó-tolózáras, tehát minden lövés után kézzel kell végeznünk a töltési műveletet. A fegyver csöve, elsütőszerkezete, a forgó-tólózár minőségi fémből készült, a tokozás pedig ABS-ből, aminek külön hangsúlyt szenteltek a felületkezelésére, így nem fog csúszni a kezünkben, biztos fogást ad. A válltámaszt gumitalppal látták el, bár úgysem kell majd semmilyen hátrarúgást elnyelnie, az autentikusságnak ez nagy plusz-pont. A válltámaszt csavar segítségével tudjuk méretre állítani, vagy az aktuális lőpozíciónkhoz igazítani. Rendszere teljesen Tokyo Marui kompatibilis, csakúgy mint a Bar10-esek esetében, így ebből a puskából is kiváló, erős és megállíthatatlan sporteszköz lehet, egy megfelelő szakember kezei közt. A puska tárjába 20 BB-t tudunk tölteni. 

Aki igazi minőségi mesterlövész puskát keres magának, hosszú távra, az biztosan nem csalódik az M24-esben. Megfelelő tunning után ez lehet élete legjobb puskája. 

Tulajdonságai:

  • Működés: rugós (forgó-tolózáras)
  • Lövedék kezdősebessége [FPS]: 350
  • Anyaga: fém, műanyag
  • Tár kapacitása [db]: 20 BB
  • Hossz [mm]: 1120-1170
  • Tömeg [g]: 3332
  • Hatásos lőtávolság [m]: 40-50
  • Hop-up: Állítható
  • Tüzelési mód: egyes lövés
Lövedék sebessége 350 FPS
Csőhossz 490 mm
Teljes hossz 1120 mm
Kaliber 6 mm
Működés rugós
Tárkapacitás 20db
Távcsősín 22mm
Tömeg 3.3 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek