SRT-04 M4 elektromos airsoft rohampuska

Spartac
44.990 Ft (35.425 Ft + ÁFA)
Menny.:
Cikkszám: GB-AS-00327
Elérhetőség: Nincs készleten
Nem értékelt
44.990 Ft (35.425 Ft + ÁFA)
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Az M4-es a Eugene Stoner által tervezett, Armalite által gyártott AR15-ösön alapszik. Gyakorlatilag az M16-os rövidített könnyített változata, melynek célja leginkább a közelebbi célok kiiktatása és tűzerő megtartása volt. Vietnámban az XM177-es széria is nagyban befolyásolta a fejlesztést, újabb problémákat és ötleteket vetett fel, végül megszületett az első átütő sikerű típus az A1-es, melyből a hadsereg és a tengerészgyalogság is rendelt és rendszeresített. Az AR15 platform rendkívül népszerű továbbá a sportlövészek köreiben is, éppen az említett modularitása miatt! 

A Spartac fegyverei a középmezőny igazi urai. Replikáik főleg jó minőségű műanyag testtel készülnek, míg a belső továbbra is az airsoftban támasztott elvárásoknak tökéletesen megfelelő. 

Az SRT-03-as a híres és méltán népszerű M4A1-es rohampuska airsoft célra készült változata. A fegyver csöve jóval rövidebb, mint hasonló társaié, így kiváló épületharcászati (CQB) eszköz. A fegyver alsó, és felső teste, és az előagy is jó minőségű műanyagból készült, így a súlyára biztosan nem lesz panaszunk. A külcső cső, és a buffer-tube (tuscső) cink-alu ötvözetből, hiszen ezek a fegyver legsérülékenyebb, legkritikusabb pontjai. Belsejében egy standard V2-es gearbox van, melyben acél fogaskerekek hajtják a dugattyút. A csapágyazott rugóvezetőnek hála az erővel sosem lesz problémánk, hiszen a fegyver dobozból kivéve is 400 FPS-re képes! 

A buffer-tube-on egy Crane-stock SF típusú tus kapott helyet, ide tudjuk elhelyezni az akkumulátort, melynek csatlakozóját a tuscsőben találjuk. Az előagy Quad-rail jellegű, tehát mind a négy oldalra tetszés szerinti kiegészítőket erősíthetünk. A felhúzókar hátrahúzásával lenyílik a jobb oldalt lévő dust-cover, szabaddá téve a hop-up állító csavart. 

A fegyverhez egy acélköpenyes Hi-cap tár jár, melybe 300 BB-t tudunk tölteni. 
 

Tulajdonságai:

  • Sebesség [FPS]: 410
  • Anyaga: fém és ABS
  • Tár kapacitása: 300 db
  • Hossz [mm]: 800/885
  • Súly [g]: 2125
  • Tüzelési mód: egyes lövés és full auto
  • Gearbox típusa: V2
  • Hop up: van, állítható
  • Gyártó: SRT
Lövedék sebessége 410 FPS
Csőhossz 300 mm
Gearbox V2
Teljes hossz 785 mm
Kaliber 6 mm
Működés elektromos
Tárkapacitás 300db
Távcsősín 22mm
Tömeg 1.98 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!