AGM STG44 elektromos airsoft gépkarabély

AGM Airsoft
111.990 Ft (88.181 Ft + ÁFA)
Menny.:
Cikkszám: GB-AS-01596
Elérhetőség: Nincs készleten
Nem értékelt
111.990 Ft (88.181 Ft + ÁFA)
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A német fegyvergyárak 1942-ben kaptak megbízást egy köztes lőszert tüzelő, (7.92x33) géppisztoly, karabély és, és géppuska tulajdonságait ötvöző fegyver megtervezésére. Több prototípus is szóba került, jópár tömeggyártásra is, azonban az egyértelmű nyertes Hugo Schmeisser fegyvere lett, a Maschinenkarabiner 42 (H), mely rendszerbe is került a német hadseregben, de csak miután Hitler átnevezte, majd jóváhagyta a fegyvert "Sturmgewehr 44" néven. A hiedelmek és városi legendákkal ellentétben a fegyver gyártása egyáltalán nem volt drága, mivel csak a legkritikusabb alkatrészeket kellett fegyveracélból készíteni, míg a test külső részei préselt lemezekből, ponthegesztéssel álltak össze. Igazi elterjedése a háború vége miatt sosem történt meg, de bevezetett egy teljesen új hadviselési formát, melyet a világ minden országa a mai napig alkalmaz, a rohampuskák diktálta iramban. 

Az AGM már régóta híres a hagyományőrző régebbi, főleg második világégésbeli fegyverek gyártásáról, melyeknek szinte egyeduralkodói a piacon, de a minőségük és működésük tekintetében ez nem si akkora baj. A Sturmgewehr 44-es replikájuk V2-es alapokon nyugszik, így elmondható, hogy a fegyver belseje egy jól bejárt és ismert alkatrészekből áll, melyekhez könnyedén hozzájutunk esetleges tuning, módosítás esetén. Az STG44-es teljesen fémből készült, ez alól csak a valódi fa tus a kivétel, melyben az akkumulátor is helyet kapott. A fegyver súlya így közel azonos az éles változatéval. 

A gearbox egy apró módosításokon átesett V2-es, mint az AR15 platformokban is található, a hop-up rendszer így szintén ez a típus. A V2-es rendszer ismerőinek semmilyen kellemetlen meglepetésben nem lesz részük a fegyver használatakor. Tárjába 550 BB-t tudunk tölteni, melyeket a fegyver egyes, vagy teljesen automata tűzmódban tud az útjukra indítani. A tűzváltókar kényelmes elhelyezést kapott a bal oldalon, hüvelykujjunkkal könnyedén tudjuk kezelni. 

Az AGM gyártásában ismét egy újabb veteránt köszönhetünk az STG44 nevében! 

Tulajdonságai:

  • Tárkapacitása: 550 db
  • Hossza: 937 mm
  • Súlya: 4200 g
  • Kalibere: 6 mm 
  • Anyaga: Fém
  • 1:1 méretarány
  • Gyártó: AGM
Lövedék sebessége 410 FPS
Csőhossz 430 mm
Gearbox V2
Teljes hossz 950 mm
Kaliber 6 mm
Működés elektromos
Tárkapacitás 550db
Tömeg 4.2 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!