WE Beretta PX4 Storm Compact GBB airsoft pisztoly

WE
68.990 Ft (54.323 Ft + ÁFA)
A WE PX4-ese a pisztoly rejtve viselésre szánt modellje, mely méreteiben csaknem fele az teljes hosszúságú pisztolynak, így kiemelkedően jó backup pisztolynak, de tárkapacitása és lőtávja akár teljes értékű pisztolyként is kiemelik a sorból! A pisztoly tokozása erősített polimerből készült, a szán és minden létfontosságú alkatrész, kezelőszerv cink-alumínium ötvözetből. Rendszere gas blow-back, tehát a szán minden lövés után hátrarobban és végzi az öntöltő műveletet. A pisztolyhoz gyárilag két tár jár, egy rövid, melynek 19 BB a kapacitása és egy nagyobb, melyen helyet kapott egy bővítés a kisujjunk számára, ennek kapacitása 21 BB lövedék. 
Cikkszám: GB-AS-01884
Elérhetőség: Készleten
Nem értékelt
68.990 Ft (54.323 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Az M9A1-es a Beretta gyártmánya, melyet 1984-ben rendszeresített az amerikai hadsereg és légierő. Számos teszten és összehasonlításon esett át, hasonlóan nagy nevű gyártók közt, mint például a Walther, Colt, S&W, azonban az M9-es rendre a legjobbnak bizonyult ár/érték arányban is. A Beretta PX4-es teljes belső rendszere megegyezik az M92-ven, ugyanakkor külső megjelenése egy sokkal áramvonalasabb, modernebb dizájnt kapott, ami vonzóvá tette a már kissé elavult megjelenést, a még mindig kiemelkedően jó és megbízható belsővel. 

A pisztoly Green gas-al működik, a tárak alján található betöltőszelepen keresztül tudjuk nyomás alá helyezni őket. A biztosítókar a szán mindkét oldalán megtalálható, kényelmesen, kellemesen kattanó érzéssel váltható. A tárkioldó és a szétszedőkar csak a pisztoly baloldalán van. Sütése Single és Double-Action, finomsága a Beretta pisztolyokéval egyezik meg, így a lövész véletlen sem fog hibázni csupán amiatt, hogy nagy erőkifejtést igényelne a billentyű elhúzása. A cső végében menetet találunk, melybe számos traceres hangtompító illeszkedik. 

Apró kompakt méretei miatt ez a pisztoly az egyik legkényelmesebb opció másodlagos pisztolyként, de képességei bőven kiemelik a többi hasonló fegyver közül! 

Tulajdonságai:

  • Anyaga: fém
  • Működése: Gázos (Green Gas)
  • Sebesség [FPS]: 270
  • Hossz [mm]: 155
  • Tömeg [g]: 755
  • Tüzelési mód: SA/DA
  • Tárkapacitása [db]: 21/19
  • Hop-Up: állítható
  • Blow Back: van
Lövedék sebessége 270 FPS
Csőhossz 70 mm
Teljes hossz 155 mm
Kaliber 6 mm
Működés Green Gas
Tárkapacitás 21db
Tömeg 0.75 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!