Termékek Menü

WE Glock 18C Limited Gen 4. GBB airsoft pisztoly tan

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
53.990 Ft (42.512 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AS-00849
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: WE
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A Glock pisztolyokat a 80-as évek elején kezdte el fejleszteni Gaston Glock, akinek korábban nem volt még tapasztalata lőfegyverekkel. Okos megoldásai, és nem túl rendhagyó anyaghasználata hamar forradalmat csinált a pisztolyok világában. Két évre rá, számos stressz-teszt, és összehasonlítás után az osztrák hadsereg és rendvédelmi szervek 1982-ben rendszerbe állították a fegyvert, ez a mai napig sem változott. Kiemelkedő minősége, precizitása hamar világhírre tört, és ma már nincs olyan ország a földön, ahol ne találkozhatnánk vele különböző fegyveres erők tagjainál. 

A WE replikája a Glock 18C airsoft célra készült pisztolya. Csakúgy, mint az éles változat esetében, a pisztoly teste erős, strapabíró műanyagból, a szán pedig fémből készült, így ellenálló és masszív a gázos igénybevétel közben, amire szüksége is van, mivel a pisztoly egyeslövés, és automata üzemmódra egyaránt képes. Működése Gas Blow-Back, tehát a szán minden lövés után hátrarobban a kiáramló gáz hatására, és végzi az öntöltő műveletet, üres tár esetén hátulakad.

Az első irányzék mögött, és hátsó irányzék előtt megtalálhatóak a jellegzetes „C” típus nyílásai. A green gázt a tárba töltjük, melynek kapacitása 24 BB. A pisztoly súlyra és működésre is pontosan olyan, mint az éles változaté. Baloldalt megtaláljuk a szánakasztót, ami teljes mértékben funkcionál. A pisztoly részleges szétszerelése pontosan olyan, mint az éles változatnál. A pisztolymarkolat ergonomikus kialakítást kapott, oldalt csúszásgátló felületkezelésen esett át. A pisztoly tokozása már a Glock Gen.4-es megjelenést, és formavilágát kapta. A pisztoly csöve alatt megtalálható a 22mm-es szereléksín, amire lámpát erősíthetünk.

Az elsütőbillentyű a szokásos Glock típus, tehát biztosítóval van ellátva, ami ennél a modellnél piros anyagból készült, így könnyebben tudjuk ellenőrizni a csőre-töltöttséget, hiszen a piros biztosító ilyenkor előre ugrik, látványosan jelezve a pisztoly állapotát a használónak. 

Ez a változat a Glock 18C-ből egy elképesztően sportos és vonzó megjelenést kapott, bővített magwellel ellátva a tárajaknál, így sokkal gyorsabban és kényelmesebben eltaláljuk az új tárral. Az irányzékokat fénygyűjtő szálakkal látták el, a pisztoly szánjának megmunkálása pedig magáért beszél. 

Ha egy megbízható, ismerős, mégis elképesztően egyedi pisztolyra vágysz... 

Adatok: 

 • Működés: Gáz (Green gas)
 • Blow-Back: Van
 • Anyag: Fém szán, műanyag tokozás
 • Tűzmód: Egyes és sorozatlövés
 • Hop-up: állítható
 • Lövedék kezdősebessége: 300 FPS
 • Hossz: 200 mm
 • Súly: 790 g
 • Tár: 1db (24 BB)
 • Szín:Tan
 • Gyártó: WE
Lövedék sebessége 300 FPS
Teljes hossz 200 mm
Kaliber 6 mm
Működés Green Gas
Távcsősín 22mm
Tömeg 0.8 kg
További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Jobb oldali bannerek
Készlet szűrő
Gyártók