Well MB04A mesterlövész puska, Upgrade verzió

Well
53.990 Ft (42.512 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AS-00851
Elérhetőség: Készleten
Nem értékelt
53.990 Ft (42.512 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A Remington Model700-ast (M700) 1962 óta gyártja a Remington Arms. A forgó-tolózáras puskák közt az egyik legnépszerűbb modell. Számos kaliberben, és változatban készült, felhasználása is hasonlóan sokrétű. Civil használatra is készül, de a sportlövészeten is kedvelt eszköz, katonai és rendvédelmi modellek is készültek belőle. Az évek során számos fejlesztésen átesett, Amerikában a mai napig az egyik legkedveltebb típus, többek közt vadászati célokra is használják.

A Well MB04A egy, a végletekig modernizált Remington M700-as taktikai, és sportváltozatának airsoft célú megfelelője. Csakúgy, mint az éles változaton, a tokozás és a tus erős anyagú ABS-ből készült, a tus állítható, ahogyan az oldalán lévő pofadék is, így testreszabva a fegyvert fekvésből történő tüzeléshez is. Az MB04A rugós rendszerű, tehát a forgó-tolózárral kell újratöltenünk minden leadott lövés után.

A fegyver tárjába 17 BB-t tudunk tölteni, a hop-upot az előagy oldalán található karral lehet állítani. A Wellnél mindig is fontos szempont volt, hogy fegyvereik súlya ne befolyásolja számottevően a játékélményt, így ez a replika is könnyítve lett, pontosan az airsoft igényekhez igazodva. Markolata ismerős lehet a PSG modellekről, bár itt egy módosított változatról beszélünk, a letámaszthatóságot, és biztos elsütést ez hívatott biztosítani. A fegyver teljes mértékben Tokyo Marui kompatibilis, így javítása, tunningolása egyszerűen megoldható, bár erre nem feltétlen lesz szükség, mert ezt a verziót a gyártó már erősebb kivitelben készítette el, alkalmazkodva az airsoft játékosok igényeihez. Teljesen egyedi, fenyegető megjelenésével és nagy erejével bármelyik mesterlövész jobb és balkezévé válhat ez a replika.

Az MB04A Upgrade verzió mesterlövész puska tulajdonságai:

  • Működés: rugós
  • Lövedék kezdősebessége [FPS]: 470
  • Anyaga: fém, magas minőségű műanyag
  • Tár kapacitása [db]: 17
  • Hossz [mm]: 1180
  • Tömeg [g]: 3200
  • Hatásos lőtávolság [m]: 40-50
  • Tüzelési mód: egyes lövés
  • Távcső + Bipod NEM tartozék! 
Gearbox 470
Teljes hossz 1180 mm
Kaliber 6 mm
Működés rugós
Távcsősín 22mm
Tömeg 3.2 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek