Well MB07D mesterlövész puska

Well
51.990 Ft (40.937 Ft + ÁFA)
Menny.:
Cikkszám: GB-AS-00809
Elérhetőség: Nincs készleten
Nem értékelt
51.990 Ft (40.937 Ft + ÁFA)
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A Remington Model700-ast (M700) 1962 óta gyártja a Remington Arms. A forgó-tolózáras puskák közt az egyik legnépszerűbb modell. Számos kaliberben, és változatban készült, felhasználása is hasonlóan sokrétű. Civil használatra is készül, de a sportlövészeten is kedvelt eszköz, katonai és rendvédelmi modellek is készültek belőle. Az évek során számos fejlesztésen átesett, Amerikában a mai napig az egyik legkedveltebb típus, többek közt vadászati célokra is használják.

A Well MB07-ese egy Remington M700-as airsoft célra készült replikája, amit már ismerhetünk más gyártók korábbi modelljeiről. (VSR10, BAR10) Teljes mértékben Tokyo Marui kompatibilis, tehát javítása, tunningolása könnyen megoldható, alkatrészei is beszerezhetőek. A puska csöve és elsütőszerkezete, forgó-tolózáras rendszere fémből és alumíniumból készült, a tokozása jó minőségű ABS-ből. A Well-nél nagy hangsúlyt fektetnek a fegyverek súlyának csökkentésére, így elmondható, hogy a hasonló modellek közt az ő termékük az egyik legkönnyebb, legjobban manőverezhető darab.

Az MB07D továbbá egy Heavy Duty kompenzátort is kapott a cső végére, ami méginkább agresszív megjelenést kölcsönöz a puskának. A fegyver felső részén található 22 milliméteres szereléksínre bármilyen tetszés szerinti optika felszerelhető, de ehhez a darabhoz gyárilag jár egy kimondottan jó minőségű 3x9x40-es távcső, továbbá egy bipod is. A puska rugós rendszerű, tehát minden lövés előtt a forgó-tolózáras rendszerrel kell újratöltenünk. A Hop-upot a puska előagya oldalán található karral tudjuk állítani.

Az MB07-es egy Marui rendszerű, könnyen tunningolható, de dobozból kivéve is erős mesterlövészpuska. Ideális választás nagy távolságú lövések leadására, kezdő mesterlövészeknek, profi játékosoknak tunning alapnak.

Az MB07D mesterlövész puska tulajdonságai:

  • Működés: rugós
  • Lövedék kezdősebessége [FPS]: 400
  • Anyaga: fém, magas minőségű műanyag
  • Tár kapacitása [db]: 29
  • Hossz [mm]: 1255
  • Tömeg [g]: 2640
  • Hatásos lőtávolság [m]: 40-50
  • Tüzelési mód: egyes lövés
  • Tartozékok: Távcső, bipod
Lövedék sebessége 400 FPS
Csőhossz 510 mm
Teljes hossz 1255 mm
Kaliber 6 mm
Működés rugós
Tárkapacitás 29db
Távcsősín 22mm
Tömeg 2.6 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!