Specna Arms

A Specna Arms egy új név az airsoft replikák piacán. A Hongkongból származó termékek kiváló minőségűek, melyek nagyrészt fém alkatrészeket tartalmaznak. A fém részek cink és alumínium ötvözetből készülnek. A legnagyobb igénybevételnek kitett alkatrészeket acélból gyártják, hogy a fegyverek élettartama minél hosszabb legyen. A fegyverek jelölései lézer gravírozással készülnek, ezért jól olvashatók.

Festésük porfestéses eljárással történik, ami a fém testeken megfolyástól mentes, homogén bevonatot képez. A porfestés további előnye, hogy az ilyen technológiával készült bevonat sokkal jobban ellenáll a mechanikai sérüléseknek, mint a hagyományos szórópisztollyal felhordott fényezés, ami a játék hevében könnyen megsérülő fegyverek esetében egyáltalán nem elhanyagolható szempont.

A Specna Arms fegyverek tervezéskor fontos szempont volt, a könnyű szerelhetőség. Ennek érdekében az elektromos meghajtású puskákat úgy tervezték, hogy azok néhány mozdulattal szétszedhetők legyenek. A Specna Arms egyedülálló szabadalma, azúgynevezett Enter & Convert ™technológia lehetővé teszi a fegyver erejének változtathatóságát. Ezt az elsütőszerkezetben lévő rugó előfeszítésével végezhetjük el, akár játék közben is. A Enter & Convert ™ rendszer jelentősége abban rejlik, hogy fegyverünk kezdősebességét mindig a játék helyszínének megfelelően állíthatjuk be, legyen szó épületharcról vagy szabadtéri játékról. A játék során így nincs szükségünk többféle fegyverre. A Specna Arms fegyvereket magas minőségük mellett kiváló ár/érték arány jellemzi.

Rendezés: