Termékek Menü

Beretta M9 A3 FDE airsoft pisztoly

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
58.990 Ft (46.449 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AS-01213
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Action Sport Games
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Az M9A1-es a Beretta gyártmánya, melyet 1984-ben rendszeresített az amerikai hadsereg és légierő. Számos teszten és összehasonlításon esett át, hasonlóan nagy nevű gyártók közt, mint például a Walther, Colt, S&W, azonban az M9-es rendre a legjobbnak bizonyult ár/érték arányban is. Megbízható nyílt-szánas rendszere miatt töredékére csökken az elakadás esélye, így egy megbízható modellről van szó. Double és Single-action működésre is képes.

Az Umarex teljesen fém kivitelű beretta rendszerű M9A3-as pisztolya a gyártótól megszokott és elvárt minőségben készült el, éles markingokkal, teljes licensszel. A pisztoly teljes egészében fémből készült, festése, anyagmegmunkálása kiemelkedően jó. CO2-es - szán-hátrasiklással működik, (GBB) tehát a szán minden lövés után hátrarobban, végezve a töltési műveletet. A gyártó ezt a modellt Green gas-ra és CO2-re egyaránt hitelesítette.

A szánon megtaláljuk a jellegzetes Beretta típusú biztosítót is, amit hüvelykujjunkkal kényelmesen tudunk működtetni. A tárba tudjuk becsavarni a 12 grammos CO2 kapszulát, 25 BB befogadására alkalmas. A pisztoly súlya megegyezik az élesével, működésre, a szánhátrasiklásnak köszönhetően, pontosan ugyanazt az élményt nyújtja. A pisztolyon belül állítható hop-up van, ami gondoskodik az optimális lőtávunkról. A pisztoly alján egy 22 mm-es szereléksínt is találunk, amire tetszés szerint lámpát is felszerelhetünk éjszakai használatra. Ereje kültéri, és épületharcra is alkalmassá teszi. az A3-as típus számos esztétikai újítással rendelkezik, melyek közül a cső végén megtalálható 14mm-es menet a legfontosabb, hiszen könnyen felerősíthetünk rá egy hangtompítót.

Tulajdonságai:

  • Anyaga: fém
  • Működése: Gázos (CO2)
  • Sebesség [FPS]: 380
  • Hossz [mm]: 210
  • Tömeg [g]: 910
  • Tüzelési mód: SA/DA
  • Tárkapacitása [db]: 25
  • Hop-Up: állítható
  • Blow Back: van
Lövedék sebessége 380 FPS
Teljes hossz 210 mm
Kaliber 6 mm
Működés CO2
Tárkapacitás 25db
Tömeg 0.91 kg
További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Jobb oldali bannerek
Gyártók