G&G RK74-T elektromos airsoft gépkarabély

G&G Armament
134.990 Ft (106.291 Ft + ÁFA)
Menny.:
Cikkszám: GB-AS-00956
Elérhetőség: Nincs készleten
Nem értékelt
134.990 Ft (106.291 Ft + ÁFA)
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A Kalasnyikov földünk legelterjedtebb, leghasználtabb és legnagyobb darabszámban gyártott és eladott fegyvere. Mihail Kalasnyikov találta fel 1947-ben, 1949-ben rendszeresítették a Szovjet hadseregben. A cél egy 3-400 méteren hatásos automata gépkarabély kifejlesztése volt, a második világháborúban megismert ellenséges fegyverek (Sturmgewehr, M1 Garand) alapján. Fejlesztése a mai napig tart, holott Kalasnyikov 2013-ban elhunyt. Több külhoni változata is napvilágot látott, mint például a magyar katonák által jól ismert AMD65-ös.

A G&G RK-74-es szériája a gyártó abszolút prémium kategóriájába tartozik. A fegyver teste és minden alkatrésze acélból és CNC technológiával gyártott alumíniumból készült, így a használó egyszeri kézbevételkor nem fog különbséget tenni replika és éles fegyver közt. Ebbe a fegyverbe minden belekerült, amit egy átlagos replikán később fejlesztenénk, továbbá egyéb modern és innovatív ötletekkel is ellátták. Természetesen elektromos működésű, mint minden AK esetén itt is a markolatban kapott helyet a G&G elképesztően erős motorja, ami egy acél fogaskerék szettet hajt meg a gearboxon belül. 

Az akkumulátort a fegyver előagyába tudjuk tenni a megszokott tokfedél/tuscső kombó helyett, így bőven elfér benne akár egy 3-modulos LiPo is nagyjából 2000 mAh-ig. A fegyvert a gyártó ellátta saját fejlesztésű ETU (Electric Trigger Unit) rendszerével, ami nem csak a MOSFET-et, de egy elképesztően gyors válaszidejű elsütést is garantál nekünk. Az alapból elérhető tűzmódok az egyeslövés, teljesen automata és a 3-as burst, azonban az ETU mint egy MOSFET programozható az elsütőbillentyű 1-s lövés állásban 10 másodpercig történő lenyomásával. 

Az RK-74-es ügyes megoldást kapott az AR15-öknél már jól bevált Bolt-catch funkcióra is, hiszen itt is lehetőségünk van hátul-akasztani a felhúzókart, a tűzváltó biztosított állásba helyezésével. A tűzváltó akár mutatóujjal is működtethető, köszönhetően a plusz felületnek, ami rákerült, továbbá ezzel tudjuk a zárt is alaphelyzetbe állítani, miután beállítottuk a hop-up-unkat. A többi AK replikával ellentétben a felhúzókar itt egészen a tűzváltó foglalatáig hátrahúzható, ami szintén csak az éles fegyverre jellemző. A felhúzókar a fegyver mindkét oldalára felkerült, így elmondható, hogy egy teljesen kétkezes AK-t kapunk, hiszen minden más kezelőszerv is működtethető minden oldalról. 

Az előagy természetesen minden oldalt el van látva 22 milliméteres szereléksínekkel, melyekre bármilyen általunk választott kiegészítőt felerősíthetünk, továbbá mindkét oldalt Keymod típusú foglalatokat is kapott, további kiegészítők, sínek felhelyezésére, ezzel teljesen kihasználva a fegyveren lévő helyeket. A tus oldalra behajtható az AK74-ről már ismert foglalattal, azonban a szokványos polimer tus helyett itt egy AR15 buffer-tube-al találkozunk, amire egy impozáns és nagyon praktikus CTR tus került, mely a Tube-on mozgatva 6 pozícióban állítható a lövész igényei szerint. 

Az RK74-T készen áll a harcra! Te is kész vagy? 

Tulajdonságai:

 • Lövedék kezdősebessége [FPS]: 395
 • Fegyver hossza [mm]: 6740-940
 • Cső hossza [mm]: 363
 • Súly [g]: 3660
 • Tüzelési mód: egyes/sorozat/3 burst/programozható
 • ETU rendszer (MOSFET)
 • 11.1 LiPo Ready
 • Tár típusa: Mid-Cap tár
 • Tárkapacitás [db]: 140 BB
 • Hop Up: van, állítható
 • Gyors rugócsere lehetőség: Van
 • Gearbox: Módosított V3
 • Anyag: Acél, CNC alu, polimer
 • Gyártó: G&G Armament
Lövedék sebessége 395 FPS
Csőhossz 363 mm
Gearbox V3, módosított
Teljes hossz 940 mm
Kaliber 6 mm
Működés elektromos
Tárkapacitás 140db
Távcsősín 22mm
Tömeg 3.6 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!