KJW Ruger MK2 airsoft pisztoly NBB (CO2)

KJ Works
46.990 Ft (37.000 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AS-02032
Elérhetőség: Készleten
Nem értékelt
46.990 Ft (37.000 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A Ruger Mark1-est 1950-ben mutatták be amerikában, MKI. target néven. A pisztoly leginkább céllövészetre készült, vagy otthoni lövészetre. Kalibere .22LR, ami éppen ezt a területet fedi le. Formavilágra a Ruger egyértelműen a német P-08-ast paramétereit használta, azonban a Blow-back rendszer már áttervezésre került, ami így alkalmasabbá vált a precíziós lövészetre. A Mark II-es változat átesett egy kis finomításon, kényelmesebb markolatot kapott, hosszabb csővel is elérhetővé vált, így hamar elterjedt a sportlövők között, továbbá a Navy Seal számára készült egy MK II. Amphibian típus is, ami integrált hangtompítóval rendelkezett. Ennek érdekessége, hogy a hangtompító egymagában is rendkívül csendes és halálos eszközzé tette a pisztolyt, azonban a hangtompítót vízzel töltve tovább fokozhatták a hatását. 

A KJW MK II-ese egy airsoft célra készült, remek formavilágú, az élessel teljesen megegyező súlyú és anyagfelhasználású pisztoly, mely már így is népszerű a hobbi művelői körében. A pisztoly CO2-es patronokból nyeri erejét, melyeket a kivehető tárba tudunk csavarni. Mivel nincs Blow-back hatás a pisztoly rendkívül takarékoasn használja a gázt, így több lövés adható le vele, mint Blow-back-es társaival. Kényelmes kialakítása miatt élmény használni, és csőhossza miatt sokkal nagyobb lőtávra képes, mint a többi pisztoly. 

Anyaga teljesen fém, mely alól kivételt képez az éles fegyveren is polimerből készült markolatpanel, melyet csúszásgátló felülettel láttak el. Tárkapacitása 17 BB, így nem kell aggódnunk, hogy túl hamar üresen kattognánk. Kiemelten ajánljuk ezt a pisztolyt a felderítő, csendesebb, taktikusabb stílust kedvelő játékosoknak, ők fognak igazán érvényesülni a pisztoly adottságaival! 

Tulajdonságai:

  • Működés: Gáz (CO2)
  • Lövedék kezdősebessége [FPS]: 450
  • Tárkapacitás [db]: 17
  • Teljes hossza [mm]: 240
  • Csőhossz [mm]: 120
  • Súlya [g] : 785
  • Anyaga: Teljesen fém
  • Blow-back: nincs
  • Gyártó: KJ Works
Lövedék sebessége 450 FPS
Teljes hossz 240 mm
Kaliber 6 mm
Működés CO2
Tárkapacitás 17db
Tömeg 0.78 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!