Xtreme 45 airsoft pisztoly

G&G Armament
46.990 Ft (37.000 Ft + ÁFA)
Menny.:
Cikkszám: GB-AS-00502
Elérhetőség: Nincs készleten
Nem értékelt
46.990 Ft (37.000 Ft + ÁFA)
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A 1911 már a kezdetek óta népszerű pisztolynak számított, és az évek során rengeteg verzió, módosított változat látott napvilágot. Készültek belőle taktikai darabok, de számos ismert sportlövészetre gyártott modell is létezik, melyeket a mai napig használnak neves sportlövészek. Megbízható működése, egyszerű rendszere, és kalibere az, ami a mai napig is a legjobb pisztolyok közt tartja, habár számos modernebb pisztoly készült azóta.

A G&G legújabb pisztolya ötvözi a taktikai és sportlövő darabok legjobb tulajdonságait, így a kényelem és a praktikusság egyszerre jelenik meg egy gyönyörű kidolgozású, abszolút prémium, full fém kivitelben. Minden egyes alkatrész, a tok, a szán, a mechanikus részek, ami az éles változatokon fém, itt is az. A szánon a hátsó irányzék állítható, így bárhogyan is lőjjük be a hop-upot korrigálhatunk rajta. Az emelt irányzékok miatt sokkal kényelmesebb, és jobban fókuszálható a cél, mint a standard 1911-esen.

A pisztoly CO2 patronokkal működik, így az ereje garantált, azonban a G&G-nél nem elégedtek meg az átlagos erővel, így a rövid hátrasiklásos rendszer miatt, ami jóval kisebb igénybevétellel működik mint a teljes, megoldották a nagyobb csőtorkolati energiát. A pisztoly 450-500 FPS közt teljesít, így terepen egy igazi könyörtelen ragadozóvá válik a hozzáértő kezekben. A tárba 16 BB-t tudunk tölteni. Részleges szétszerelése megegyezik az éles változattal, üres tár esetén a szán hátulakad. Az elsütőbillentyűt a sport változatra cserélték, működése rendkívül kellemes és finom, egészen kis erőkifejtéssel működtethető, továbbá Single és double-action-re is képes. Az Xtreme 45 egy rendkívül egyedi darab lett, ami bármelyik Colt kedvelő repertoárjában mutatós darab, továbbá terepen is elképesztő teljesítményt nyújt!

Az Xtreme 45 airsoft pisztoly tulajdonságai:

  • Működés: Gázos (CO2)
  • Anyag: Fém
  • Elsütés: SA/DA
  • Lövedék kezdősebessége: 400-450 FPS
  • Anyag: Fém
  • Hossz: 215 mm
  • Tár: 1db (16BB)
  • Hop-Up: Van, állítható
  • Súly: 990 g
Lövedék sebessége 400 FPS
Teljes hossz 215 mm
Működés CO2
Tárkapacitás 16db
Tömeg 0.99 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!