Rockets Platinum preciziós BB golyó 0.32 g, BIO 1 kg

GFC guns
8.790 Ft (6.921 Ft + ÁFA)
A legmagasabb minőségű BB golyó, amelyet a Platinum márkanév jelöl. A Rockets BB golyók Platinum sorozata úgy lett megalkotva, hogy a magas minőségnek köszönhetően precíziós fegyvercsövekhez ideális legyen.
A speciális gyártási és végellenőrzési eljárásnak köszönhetően a BB lövedékek nagyon pontosak minden fegyverben. A teljesen kontrollált gyártási folyamat a garancia arra, hogy tökéletes gömb alakú BB golyó a végtermék. Nincs légbuborék, súlypontja a gömb közepére esik, ezért a lövések ismételhetősége igen magas.
Cikkszám: GB-AS-01890
Elérhetőség: Készleten
Nem értékelt
Egységár: 2,66 Ft/darab
Kaliber
6 mm
Kiszerelés
3000db
8.790 Ft (6.921 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A tökéletesen sima, kétszer polírozott felület, a tökéletes gömb alak és a mérethelyesség hármasának köszönhetően a hop-up rendszerekkel optimális a működése.
Az általánosan ismert tény, hogy a nem megfelelő méret, a túl nagy gyártási tűrés rendkívül negatívan hat a lövések pontosságára. Ezért cél a Platinum sorozatnál az 5.96 mm-es átmérő, úgy, hogy közben a tűrés mindössze +/- 0,01mm.

A Platinum BB golyókat használva nő a lövés pontossága, ugyanakkkor drasztikusan csökken a fegyver elakadásának kockázata. Ezért javasolható a Platinum BB elsősorban mesterlövészeknek, kifejezetten precíziós csövekkel rendelkező airsoft fegyvereknek, amelyek energiája nagy.

Ezt a BB-t a gyártás során izotópokkal bombázták, így sokkal hamarabb bomlik le, mint a normál anyagú lövedékek, így BIO besorolásba tartozik. 

Tulajdonságok:

  • Kaliber: 5,96 +/- 0,01mm
  • Tömeg: 0.32 g
  • Szín: fehér
  • BIO
  • Kétszer polírozott
  • Kiszerelés: 1,0 kg, 3300 db.
Lövedék tömege 0.32 gramm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!