Snow Wolf Thompson M1A1 elektromos airsoft géppisztoly

Snow Wolf
83.990 Ft (66.134 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AS-00921
Elérhetőség: Készleten
Nem értékelt
83.990 Ft (66.134 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A Thompson géppisztoly nevét megalkotójáról John T. Thompson tábornokról kapta. Valószínűleg a világ egyik legismertebb kézi fegyvere, melyet az 1920-as években, a szesztilalom idején a bűnözők és a rendőrök egyaránt használtak. A fegyver, vagy ahogy akkoriban nevezték, a „gitár” eggyé vált a XIX. század legnagyobb gengszterének alakjával, Al Capone-val. Sikerét megbízható működésének és az igen nagy tűzgyorsaságnak (1200 lövés percenként) köszönheti. Számos változatban készült, használták szekrénytárral és dobtárral, készült belőle .22-es, .32-es, .38-as és .45-ös kaliberű változatban is. A fegyvert az amerikai hadseregnél, később pedig az FBI-nál is rendszeresítették. A fegyver szolgált a II. világháborúban, ahol a lövészárkok „kitakarítására” használták. A Thompson géppisztoly jellegzetes formája ma is sokakat megigéz, mely mára Amerika egy darabka történelmévé vált.

A Snow Wolf Thompson replikája egy fém testes, meglepően nehéz súlyú géppisztoly, szép felületkidolgozású fa-imitációs előaggyal és tussal. Működését tekintve elektromos, (AEG) tehát a markolatban helyet kapó motort egy akkumulátor hajtja meg a tusban. A fegyver gearboxa és fogaskerekei is fémből vannak, így egy igazi harcrakész masszív szerkezet. A régebbi típusú szabvány thompson tárral van ellátva, melybe 420 BB-t tudunk tölteni. Lehetőségünk van váltani egyes és sorozatlövés közt a markolatnál található tűzváltókarral. 

Sok korábbi típussal ellentétben a Snow Wolfnál lehetőségünk van a hátsó irányzék állítására is, így hajszálpontosan be tudjuk állítani a lőképünket. A Hop-up kamrát a tár eltávolításával tudjuk állítani, mivel a tárfészekben kapott helyet. 

Tulajdonságai:

  • Lövedék kezdősebessége [FPS]: 330 FPS
  • Működés: elektromos
  • Egységes lövés, sorozat
  • Anyaga: ABS + fém
  • Hossz [mm]: 809
  • Csőhossz [mm]: 310
  • Tömeg [g]: 3000
  • Tár kapacitása [db]: 420
Lövedék sebessége 330 FPS
Teljes hossz 809 mm
Kaliber 6 mm
Tárkapacitás 420db
Tömeg 3 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!