Termékek Menü

Specna Arms SA-A06 HT rohampuska

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
81.990 Ft (64.559 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AS-00536
Elérhetőség: Készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Specna Arms

Leírás és Paraméterek

Az M4-es a Eugene Stoner által tervezett, Armalite által gyártott AR15-ösön alapszik. Gyakorlatilag az M16-os rövidített könnyített változata, melynek célja leginkább a közelebbi célok kiiktatása és tűzerő megtartása volt. Vietnámban az XM177-es széria is nagyban befolyásolta a fejlesztést, újabb problémákat és ötleteket vetett fel, végül megszületett az első átütő sikerű típus az A1-es, melyből a hadsereg és a tengerészgyalogság is rendelt és rendszeresített. 

Az SA-A06 rohampuska alapját is az AR platform szolgáltatta, túlnyomó részt alumínium és cink ötvözetből készült. Kivételt képeznek ez alól különféle csapok, csavarok és a taktikai szíj rögzítési pontjai, melyek természetesen acélból készültek. A fegyver markolata és a kihúzható válltámasz nagy szilárdságú, kemény műanyagból készült, mely jól ellenáll a mechanikai igénybevételnek. 

Az előagymarkolaton quad-rail jellegű felfogatási síneket találunk, melyekre bármilyen 22mm-es szereléksínre rögzíthető kiegészítőt felerősíthetünk. (PEQ doboz, markolatok, lámpák...stb) Az A06-os már-már géppisztoly méreteivel leginkább a CQB játékok szerelmeseinek kedvez, de egyedi rövid formái hamar vonzóvá teszi a szemnek, és a kéznek is!

A fegyver standard M4 STANAG tárakból adagol, melyből a Specna Arms is rengeteget gyártott, így az utánpótlással biztosan nem lehet gond. A hop-up kamra fémből készült, tökéletesen illeszkedik a tárajakhoz, így elakadásokkal nem fogunk találkozni. A Hop-upot a felhúzókart hátrahúzva tudjuk állítani, így nyílik le a dust-cover. A bolt-catch is működik a fegyveren, élethűbbé, és könnyebbé téve így a használatát. A fegyver felső részén flip-up irányzékokat találunk, a 22 milliméteres sínekre rögzítve, melyeket tetszés szerint állíthatunk, eltávolíthatunk. Az akkumulátor a megszokott helyen, a tusban csatlakoztatható a fegyverhez.

Szerkezetre, és illesztésre is egy tökéletes darabról van szó, de a legnagyobb előnye, a gyors-rúgócserés rendszer, mely lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt, a gearbox megbontása nélkül másik rugót juttassunk a rugóvezetőre. A tuscső 45°-al történő elcsavarása után hozzáférünk a rugóvezetőhöz, melyet szintén eltekerve ki tudunk venni a gearboxból, és másik rugóval visszatenni a helyére. 

Az A06-es a legkompaktabb, legrövidebb darab a Specna Arms kínálatában, így számos harcos legjobb barátja is lesz! 

Az SA-A06 gépkarabély tulajdonságai:

 • Lövedék kezdősebesség [FPS]: ~400/~310
 • Működés: elektromos (AEG)
 • Gearbox típusa: módosított V2-es
 • Tüzelési mód: egyes lövés/sorozat
 • Gyors-rugócsere
 • Hossz [mm]: 600-685
 • Csőhossz [mm]: 190
 • Súly [g]: 2450
 • Tár típusa: Hi-Cap tár
 • Tár kapacitás [db]: 300
 • Hop-Up: van, szabályozható
 • Blow Back: nincs
 • Anyaga: alumínium és cink ötvözet,acél, műanyag
Lövedék sebessége 310 FPS
Csőhossz 190 mm
Gearbox Módosított V.2
Teljes hossz 600 mm
Működés elektromos
Tárkapacitás 300db
Távcsősín 22mm
Tömeg 2.4 kg
További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Jobb oldali bannerek
Készlet szűrő
Gyártók