Specna Arms SA-C02 CORE, Tan gépkarabély

Specna Arms
49.990 Ft (39.362 Ft + ÁFA)
Menny.:
Cikkszám: GB-AS-00735
Elérhetőség: Nincs készleten
Nem értékelt
49.990 Ft (39.362 Ft + ÁFA)
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A Specna Arms bemutatja a CORE sorozatot, amellyel a vevői igényeket igyekszik még jobban kielégíteni. Ezek a kivételes minőségű airsoft puskák egy új minőséget vezetnek be a piacra. A nagyon vonzó ár egy innovatív rugó átszerelő rendszerrel párosul, továbbá a magas minőségű anyagok felhasználásának köszönhetően a CORE sorozat kezdő játékosoknak és profiknak is nagyszerű választás.

A tok, tusaszerkezet és a pisztoly markolat üvegszál erősítésű polimerből készült. A többi alkatrész, mint a cső, lángrejtő, felhúzókar és a hordszíj tartó kengyelek mind fémből készültek. A tokon egyedi gyári szám is található.

A részegységek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, kotyogás nem tapasztalható. A könnyű polimerek felhasználásának köszönhetően a tok tömegét jelentősen lehetett csökkenteni, így a fegyver tömege is csökkent, ezáltal dinamikus játékokhoz rendkívül jól használható. Az üvegszál erősítésnek köszönhetően a tok sokkal tartósabbá vált, mint a műanyag és fém társai.

A fegyver úgynevezett CORE™ Quick Spring Change System rendszerrel rendelkezik. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy fegyverünk erejét gyorsan a játék feltételeihez igazítsuk, úgy, hogy azt nem kell szervizbe vinni, nem igényel speciális eszközöket. Annyira egyszerű a rugócsere, hogy a tust lehúzva máris a rugóhoz férünk úgy, hogy a fegyver gearbox-át nem kell szétszednünk.

A CORE rendszer előnyeit nem lehet eléggé hangsúlyozni. A játékos hihetetlen szabadságfokkal rendelkezik a fegyver variálhatóságát illetően. A CORE rendszer lehetővé teszi a rugócserét minimális idő alatt, ezáltal lehetővé válik a csőtorkolati sebesség gyors beállítása. Így a fegyver a játékhoz szabható, ezáltal mindig a biztonságos csőtorkolati sebességgel használhatjuk azt, megóvva társaink testi épségét is. A CORE rendszer ezért biztonságos.

A puska kompatibilis a LiPo és LiFe akkumulátorokkal. A fegyverbe szerelt rugó segítségével 380 FPS érhető el, ezzel közepes hatótávolságú lövések leadhatók. A szett tartalmaz egy M90 rugó is, amely segítségével a csőtorkolati sebesség levihető 310 FPS-re, ami közelharcra megfelelő.

A gearbox 8mm-es csapágyakkal felszerelt, megfelelő hézagolással. A rendszer 4 biztonsági retesszel rendelkezik, amely a biztos működést segíti elő. A dugattyú könnyű polikarbonátból készült acél elemekkel növelve annak tartósságát. A gearboxban található még egy Type 0 dugattyú és egy acél kismegszakító továbbá a fegyver része egy precíz Hop-Up kamra is. Az alkatrészek kiválasztásánál a gyártó szempontja az volt, hogy gond nélkül használható legyen M140-es rugóval is, amely akár 470 FPS lövedék kezdősebességet jelent.

A fegyver része egy 22 mm-es RIS szerelék, valamint egy állítható tus. A felső RIS sínen egy klasszikus fogantyú található, amely az irányzékot is magába foglalja. Az állítható tusnak köszönhetően a fegyverhossza könnyen testre szabható. Standard lángrejtő található a cső végén, amely 14 mm-es balos menettel csatlakozik rá. A lángrejtő helyére bármilyen csőszerelvény felszerelhető, akár hangtompító is.

Az SA-C02 gépkarabély tulajdonságai:

 • Lövedék kezdősebesség [FPS]: ~380/~310
 • Meghajtás: elektromos
 • Gearbox típusa: V2
 • Tüzelési mód: egyes lövés/sorozat
 • Hossz [mm]: 695 - 780
 • Csőhossz [mm]: 260
 • Súly [g]: 2250
 • Akkumulátor: NEM TARTOZÉK!
 • Tár típusa: Hi-Cap tár
 • Tár kapacitás [db]: 300
 • Hop-Up: van, szabályozható
 • Blow Back: nincs
 • Anyaga: alumínium és cink ötvözet,acél, műanyag
Lövedék sebessége 380 FPS
Csőhossz 260 mm
Gearbox V2
Teljes hossz 780 mm
Kaliber 6 mm
Működés elektromos
Tárkapacitás 300db
Távcsősín 22mm
Tömeg 2.25 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!