Specna Arms V-26 ONE, Red Edition elektromos airsoft rohampuska

Specna Arms
151.990 Ft (119.677 Ft + ÁFA)
Menny.:
Cikkszám: GB-AS-01981
Elérhetőség: Nincs készleten
Nem értékelt
151.990 Ft (119.677 Ft + ÁFA)
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Az M4-es a Eugene Stoner által tervezett, Armalite által gyártott AR15-ösön alapszik. Gyakorlatilag az M16-os rövidített könnyített változata, melynek célja leginkább a közelebbi célok kiiktatása és tűzerő megtartása volt. Vietnámban az XM177-es széria is nagyban befolyásolta a fejlesztést, újabb problémákat és ötleteket vetett fel, végül megszületett az első átütő sikerű típus az A1-es, melyből a hadsereg és a tengerészgyalogság is rendelt és rendszeresített. Az AR15 platform rendkívül népszerű továbbá a sportlövészek köreiben is, éppen az említett modularitása miatt! 

Az SA-V26-os rohampuska alapját is az AR platform szolgáltatta, túlnyomó részt alumínium és cink ötvözetből készült. Kivételt képeznek ez alól különféle csapok, csavarok és a taktikai szíj rögzítési pontjai, melyek természetesen acélból készültek. A fegyver markolata és a kihúzható válltámasz nagy szilárdságú, kemény műanyagból készült, mely jól ellenáll a mechanikai igénybevételnek. Csakúgy, mint minden prémium minőségű gyártónál, a Specna Arms is különös figyelmet szentelt az alkatrészek tökéletes illeszkedésére, így kézbe véve a V26-ost szinte nem is érezzük majd a fegyvert, szinte eggyé válik a használójával. 

Az előagymarkolaton különleges és ritka elrendezésű szereléksíneket találunk, felül a szokásos 22 milliméteres weaver sínt, kétoldalt a lövészek körében már így is népszerű Keymod típusút, az előagy végén alul, és kétoldalt pedig rövidebb 22 millimétereseket. Ez egyszersmind tökéletes platformot ad a módosíthatóságra, hiszen nincs olyan kiegészítő, amit ne tudnánk felszerelni erre a fegyverre. Az első, és hátsó irányzékunk ismét filp-up típusú, így sosem lesz útban, ha netán külső optikával használnánk, ami szinte garantált a fegyver pontossága és nagy lőtávjának hála. 

A fegyver standard M4 STANAG tárakból adagol, melyből a Specna Arms is rengeteget gyártott, így az utánpótlással biztosan nem lehet gond. A hop-up kamra fémből készült, tökéletesen illeszkedik a tárajakhoz, így elakadásokkal nem fogunk találkozni. A Hop-upot a felhúzókart hátrahúzva tudjuk állítani, így nyílik le a dust-cover. A bolt-catch is működik a fegyveren, élethűbbé, és könnyebbé téve így a használatát. A V26-ost is hátravezetékelték, így az akkumulátor a megszokott helyen, a tusban csatlakoztatható a fegyverhez. 

Az One verzió legnagyobb újításai belül keresendőek, hiszen ezt a verziót elképesztően masszív belső alkatrészekkel látták el, mint például a csapágyazott acél rugóvezető, a dugattyúfejnél megerősített módosított gearbox, az acél fogaskerekek, CNC alumínium dugattyúfej, fém nózi...stb. Ezen felül ezt a darabot a gyártó impozáns, és rendkívül agresszív megjelenést kölcsönző piros festéssel is ellátta a test felső részén, a kezelőszerveken, és a külső csövön, mely sportos, rendkívül profi benyomást kelt. A One változat továbbá már a Specna Arms újításaként elhíresült hengeres hop-up kamrával, és működő Bolt-Catch zárakasztóval is felszerelésre került. 

Természetesen a Specna Arms ebből a darabból sem hagyta ki az Enter & Convert rendszert, magyarul gyors-rugócserét, melyet a tuscső (buffer tube) eltávolítása után tudunk alkalmazni. A replikához két rugó is jár, így tökéletesen alkalmas terepen és épületben történő használatra is. 

A V26-os egy rendkívül exkluzív, egyedi darab a Specna Armstól! Prémium belső alkatrészekkel és lenyűgözően precíz és impozáns külsővel. 

Tulajdonságai:

 • Lövedék kezdősebesség [FPS]: ~430/~310
 • Működés: elektromos (AEG)
 • One Verzió
 • Bolt-catch
 • Gearbox típusa: Megerősített, módosított V2-es
 • Tüzelési mód: egyes lövés/sorozat
 • Gyors-rugócsere
 • Hossz [mm]: 790-870
 • Csőhossz [mm]: 350
 • Súly [g]: 2810
 • Tár típusa: Hi-Cap tár
 • Tár kapacitás [db]: 300
 • Hop-Up: van, szabályozható
 • Blow Back: nincs
 • Szín: Fekete/piros
 • Anyaga: alumínium és cink ötvözet,acél, műanyag
 • Gyártó: Specna Arms
Lövedék sebessége 430 FPS
Csőhossz 350 mm
Gearbox Módosított, erősített V.2
Teljes hossz 870 mm
Működés elektromos
Tárkapacitás 300db
Távcsősín 22mm
Tömeg 2.8 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!