Termékek Menü

WE Glock 19 Force GBB airsoft pisztoly Fekete

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
49.990 Ft (39.362 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AS-01014
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: WE
Menny.:

Leírás és Paraméterek


A Glock pisztolyokat a 80-as évek elején kezdte el fejleszteni Gaston Glock, akinek korábban nem volt még tapasztalata lőfegyverekkel. Okos megoldásai, és nem túl rendhagyó anyaghasználata hamar forradalmat csinált a pisztolyok világában. Két évre rá, számos stressz-teszt, és összehasonlítás után az osztrák hadsereg és rendvédelmi szervek 1982-ben rendszerbe állították a fegyvert, ez a mai napig sem változott. Kiemelkedő minősége, precizitása hamar világhírre tört, és ma már nincs olyan ország a földön, ahol ne találkozhatnánk vele különböző fegyveres erők tagjainál. 

A WE replikája a Glock 19-es széria airsoft célra készült limitált kiadású pisztolya. A szán rendkívül elegáns acélszürke fényes megjelenést kapott, különleges felületmegmunkálással, az elsütőbillentyűt pedig piros biztosítóval látták el, így a használó azonnal láthatja a tűzkész állapotot a feltűnő színről. A tárazást hivatott megkönnyíteni a szélesített fém magwell, melynek segítségével sokkal hamarabb talál a tárfészekbe a lövész az új tárral. Csakúgy, mint az éles változat esetében, a pisztoly teste erős, strapabíró műanyagból, a szán pedig fémből készült, így ellenálló és masszív a gázos igénybevétel közben. Működése Gas Blow-Back, tehát a szán minden lövés után hátrarobban a kiáramló gáz hatására, és végzi az öntöltő műveletet, üres tár esetén hátulakad. A green gázt a tárba töltjük, melynek kapacitása 24 BB.

A pisztoly súlyra és működésre is pontosan olyan, mint az éles változaté. Baloldalt megtaláljuk a szánakasztót, ami teljes mértékben funkcionál. A pisztoly részleges szétszerelése pontosan olyan, mint az éles változatnál. A pisztoly csöve alatt megtalálható a 22mm-es szereléksín, amire lámpát erősíthetünk. Ezeket a borításokat egyébként tetszés szerint cserélhetjük.

A WE Glock típusú pisztolyai megbízhatóságuk, és minőségük miatt nagy népszerűségnek örvendenek az airsoftosok körében. 


Adatok: 

Működés: Gáz (GBB Green gas)
Szánhátrasiklás: Van
Anyag: Fém szán, műanyag tokozás
Hop-up: állítható
Lövedék kezdősebessége: 300 FPS
Hossz: 188 mm
Súly: 800 g
Tár: 1db (24 BB)
Gyártó: WE
Szín: Fekete/ acélszürke

Lövedék sebessége 300 FPS
Teljes hossz 188 mm
Kaliber 6 mm
Működés Green Gas
Tömeg 0.8 kg
További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Jobb oldali bannerek
Készlet szűrő
Gyártók