WE Glock 19 Gen. 3. GBB airsoft pisztoly Tan

WE
36.990 Ft (29.126 Ft + ÁFA)
Menny.:

Cikkszám: GB-AS-00840
Elérhetőség: Nincs készleten
Nem értékelt
36.990 Ft (29.126 Ft + ÁFA)
Menny.:

Leírás és Paraméterek


A Glock pisztolyokat a 80-as évek elején kezdte el fejleszteni Gaston Glock, akinek korábban nem volt még tapasztalata lőfegyverekkel. Okos megoldásai, és nem túl rendhagyó anyaghasználata hamar forradalmat csinált a pisztolyok világában. Két évre rá, számos stressz-teszt, és összehasonlítás után az osztrák hadsereg és rendvédelmi szervek 1982-ben rendszerbe állították a fegyvert, ez a mai napig sem változott. Kiemelkedő minősége, precizitása hamar világhírre tört, és ma már nincs olyan ország a földön, ahol ne találkozhatnánk vele különböző fegyveres erők tagjainál. 

A WE replikája a Glock 19-es széria airsoft célra készült pisztolya. Csakúgy, mint az éles változat esetében, a pisztoly teste erős, strapabíró műanyagból, a szán pedig fémből készült, így ellenálló és masszív a gázos igénybevétel közben. Működése Gas Blow-Back, tehát a szán minden lövés után hátrarobban a kiáramló gáz hatására, és végzi az öntöltő műveletet, üres tár esetén hátulakad. A green gázt a tárba töltjük, melynek kapacitása 24 BB.

A pisztoly súlyra és működésre is pontosan olyan, mint az éles változaté. Baloldalt megtaláljuk a szánakasztót, ami teljes mértékben funkcionál. A pisztoly részleges szétszerelése pontosan olyan, mint az éles változatnál. A pisztolymarkolat Gen3-as ergonómikus kialakítást kapott, oldalt csúszásgátló felületkezelésen esett át. A pisztoly csöve alatt megtalálható a 22mm-es szereléksín, amire lámpát erősíthetünk. Ezeket a borításokat egyébként tetszés szerint cserélhetjük.

A WE Glock típusú pisztolyai megbízhatóságuk, és minőségük miatt nagy népszerűségnek örvendenek az airsoftosok körében. 


Adatok: 

Működés: Gáz (GBB Green gas)
Szánhátrasiklás: Van
Anyag: Fém szán, műanyag tokozás
Hop-up: állítható
Lövedék kezdősebessége: 300 FPS
Hossz: 188 mm
Súly: 800 g
Tár: 1db (24 BB)
Gyártó: WE
Szín: tan

Lövedék sebessége 270 FPS
Teljes hossz 188 mm
Kaliber 6 mm
Működés Green Gas
Tömeg 0.8 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!