XDM 4,5" black, GBB Green gas airsoft pisztoly

Springfield Armory USA
79.990 Ft (62.984 Ft + ÁFA)
Az XDM pisztolyok Marko Vuković horvát fegyverfeltaláló nevéhez fűződnek, kinek célja egy modern, hadi és rendvédelmi célra egyaránt alkalmas, biztonságos maroklőfegyver volt. A pisztoly rendszerbe is került Horvátországban, majd 2002-ben az amerikai Springfield Armory tárgyalásokat kezdeményezett a pisztoly amerikai piacra történő amerikai gyártásával kapcsolatban. Ebből született meg az XDM számos, többek közt civil felhasználásra is készült változata. A a pisztoly biztonsági rendszereinek, és megbízható működésének köszönhetően rendkívüli népszerűségnek örvend Amerikábaan, és számos európaai országban is! 
Cikkszám: GB-AS-01745
Elérhetőség: Készleten
Nem értékelt
79.990 Ft (62.984 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A Springfield licenszekkel készült XDM airsoft változata az éles fegyver minden aspektusát hűen megőrizte, és működésében is a legélethűbb vonalat választották, így nem csoda, hogy egy teljesen működő és nem csak imitációs Blow-back rendszert kapott, amivel akár kiképzési, vagy szárazgyakorlási célokra, de elsősorban airsoftra is kiválóan alkalmas. A pisztoly polimer tokozású, ugyanúgy mint az éles változat, így a súlya miatt is sokkal jobban manőverezhető, irányozható, mint a korábbi teljesen fém pisztolyok, ugyanakkor az élettartama megegyezik azokéval. 

Green gas-os működésű a pisztoly, de az utángyártott tárakkal CO2-es működést is bírja mivel igen masszív belső rendszerrel látták el. Acél szelepekkel és minőségi O-gyűrűkkel, melyek garantálják a tökéletes tömítettséget. A pisztoly szánja fémből készült, így képes uralni a Blow-Back hatást, melyet a kiáramló gázok hatására végez öntöltés közben. A pisztolyon nem fogunk találni manuális biztosítókart, ugyanis nincs rá szüksége, mivel elsütőbiztosítóval látták el, csakaúgy mint a Glock pisztolyokat, továbbá markolat-biztosítást is találunk rajta, ami ugye a 1911-es pisztolyokra jellemző. Ezzel a "kétlépcsős" biztosítási rendszerrel elmondható, hogy ennél megbízhatóbb, biztonságosabban kezelhető pisztoly jelenleg nincs is a piacon. 

Az XDM cserélehtő markolatpanelekkel rendelkezik, melyekkel testreszabható a mérete, így minden lövész a számára legmegfelelőbbet választhatja. 

Tulajdonságai:

  • Működés: Green Gas
  • Működés: Gas Blow-Back
  • Tárkapacitás: 24 BB
  • Anyag: Fém szán, műanyag tokozás
  • Lövedék kezdősebessége: 315 FPS
  • Hossz: 220 mm
  • Csőhossz: 110
  • Súly: 870 g
  • Gyártó: Springfield Armory USA
  • Szín: Fekete
Lövedék sebessége 315 FPS
Csőhossz 110 mm
Teljes hossz 220 mm
Kaliber 6 mm
Tárkapacitás 24db
Tömeg 0.87 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!