CZ75D Compact NBB airsoft pisztoly

Action Sport Games
28.990 Ft (22.827 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AS-00744
Elérhetőség: Készleten
Nem értékelt
28.990 Ft (22.827 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Az első CZ75-öst 1975-ben fejlesztették ki Csehországban katonai és rendvédelmi célokra. Egyedi elsütése és duouble-action funkciója miatt hamar elterjedt Európa-szerte, később más országokban is. Az évek során számos változata készült ezek jó része alkalmas volt az automata tüzelésre is, de kimondottan taktikai konstrukciók is napvilágot láttak, melyek már kimondottan különleges alakulatok számára készültek.

Az ASG CZ75D-je is ezek közé tartozik. A fogásra kényelmes, kimondottan kellemes súlyelosztású pisztoly green-gas-al működik, azonban a takarékosság és tűzerő érdekében a szán nem siklik hátra tüzeléskor. Ez talán egyeseknek hátrány azonban majdnem kétszer annyi lövés leadására alkalmas mint a Blow-back-es társai. Mérete és súlya is effektívebbé teszi a nagyobb változatoknál, a test alsó részén megtalálható szerelékre pedig bármilyen tetszés szerinti kiegészíthetőt felszerelhetünk. A markolat gumírozott és recés, így kesztyűs és szabadkézzel sem csúszik, mozdul el a markunkban használatkor. A replika is double-action működést kapott, tehát a külső kakas hátrahúzásával megkönnyíthetjük az elsütést és a revolverezés is működik. A szerkezete egyébként rendkívül egyszerű, lényegében csak meg kell töltenünk és máris használható.

Bátran ajánljuk ezt a pisztolyt kezdőknek, vagy azoknak a játékosoknak akik egy megbízható takarékos oldalfegyvert keresnek elérhető áron, mérsékelt ereje miatt főleg épületharcra.

A CZ75D Compact airsoft pisztoly tulajdonságai:

  • Működés: green gas (Non Blow Back)
  • Lövedék kezdősebessége: 230 - 250 FPS
  • Hop-Up: Van (állítható)
  • Tár: 15 BB
  • Súly: 582 g
  • Hossz: 185 mm
  • Anyag: Fém / Polimer / gumírozott markolat
  • Gyártó: Action Sport Games, Dánia
Lövedék sebessége 230 FPS
Csőhossz 94 mm
Teljes hossz 185 mm
Kaliber 6 mm
Működés Green Gas
Tárkapacitás 15db
Tömeg 0.58 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!