Specna Arms SV-98 mesterlövész puska

Specna Arms
86.990 Ft (68.496 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AS-01423
Elérhetőség: Készleten
Nem értékelt
86.990 Ft (68.496 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Az SV-98-ast (Snaiperskaya Vintovka) 1998-ban fejlesztette ki Vladimir Stronskiy, az orosz Izmash fegyvergyártó cégnél. A puskát 2003-ban rendszerbe is állították az orosz fegyveres erőknél. Alapjául sport-célokra használt puskák rendszere szolgált, melyeket ugyan 300 méterre használtak, a megfelelő lőszerrel használva az SV-98-as 1000 méterig képes pontos lövésekre. 

A Specna Arms SV-98 replikája egyedüli a piacon, hiszen nem nagyon létezik ez a puska más gyártó tálalásában, ugyanakkor örömhír, hogy igazán minőségi, és fejleszthető fegyvert alkottak meg. Működése rugós, forgó-tolózáras, mint a többi mesterlövész puskának is, azonban a hengerfej és a dugattyú is különleges felületkezelést kapott, ami rendkívül ellenálló a súrlódásoknak, így könnyebb felhúzni, és tartósabb is a működése. A fegyver belseje teljesen kompatibilis a Tokyo Marui AWS-el, így tunningolása, és fejlesztése nem ütközik kompatibilitási problémákba. Az MB44** széria minden tunningalkatrésze ugyancsak beleépíthető, hiszen szintén azon a fegyveren alapszik. 

A fegyver tokozása időtálló erősített polimerből készült, míg minden más alkatrésze fémből. Kivehető tárjába 70BB-t tudunk tölteni, ami szintén ritka és nagy kapacitás mesterlövész puskák terén. Tartozéka a hordfogantyú, mely igény esetén eltávolítható a fegyver oldaláról. Dobozból kivéve 390-400 FPS közt teljesít a fegyver, ami harmatosnak mondható mesterlövész célokra, azonban a minőségi hop-up kialakítás miatt kimnodottan pontos és szép lőképe van. Tusa teljes mértékben testreszabható a lövész igényei szerint, felső részén pedig 22mm-es weaver sín található, amire bármilyen optikát felerősíthetünk. A puska előagyán is vannak további sínek lámpa és egyéb szabadon választott kiegészítők számára. 

Az SV-98-ast ellátták a szabvány AW308-as puska elején található Bipod felfogatással, így ez a kiegészítő sem okoz problémát, de 22mm-es szereléksín is fogatható rá. Ha igazán orosz mesterlövészt puskát szeretnél, és meguntad a DMR-eket kategórián belül, akkor ideje lecsapnod erre a fegyverre. Nem utolsó sorban Tarkov Geardo is! ;) 

Tulajdonságai:

  • Működés: rugós
  • Lövedék kezdősebessége [FPS]: 400
  • Anyaga: fém, magas minőségű műanyag
  • Tár kapacitása [db]: 70
  • Hossz [mm]: 1210
  • Tömeg [g]: 4470
  • Csőhossz: 585 mm
  • Hatásos lőtávolság [m]: 50 m
  • Tüzelési mód: egyes lövés
Lövedék sebessége 400 FPS
Csőhossz 585 mm
Teljes hossz 1210 mm
Kaliber 6 mm
Működés rugós
Tárkapacitás 70db
Távcsősín 22mm
Tömeg 4.47 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!