Well MB4401D airsoft mesterlövész puska

Well
85.990 Ft (67.709 Ft + ÁFA)
Menny.:
A Well új puskája az AW308-as formavilágával rendelkezik, kényelmes és jó fogást biztosító hüvelykujj-lyukas tokozással, testreszabható tussal. A fegyver teljes csőköpennyel rendelkezik, ami esztétikai szerepén felül csendesebbé teszi az eszközt. Súlya megközelíti az éles fegyverét, mivel anyaghasználata a fegyver tokozásáét leszámítva fém. 36 BB lövedék kapacitású fém low-cap tárral rendelkezik. Teljes felépítése a lövész kényelmét tartja szem előtt, hiszen ebben a szerepkörben gyakran kell huzamosabb ideig egyhelyben várni, így kulcsfontosságú a kényelmes tokozás, és pofadék. 
Cikkszám: GB-AS-01823
Elérhetőség: Nincs készleten
Nem értékelt
85.990 Ft (67.709 Ft + ÁFA)
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A brit Accuracy International a 80-as években fejlesztette ki ezt a mesterlövészpuskát. A cél az volt, hogy nagy távolságon hatékony fegyverük legyen, ami ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak. A fegyver egy nagy erejű tolózáras puska, ami civil és katonai szférában is egyaránt nagy népszerűségnek örvend, bár legtöbben talán AWP-ként ismerik a Counter Strike nevű játékból. Kimondottan téli hadviselésre, fagyban esőben történő használatra tervezték.

A Well MB4401-es túlnyomórészt fémből készült, csak a fegyver tokozása készült polimerből, hasonlóan mint egy éles AW308 esetén. Rendszere rugós, működése forgó-tolózáras, tehát a lövész kézzel végzi a fegyver töltési műveleteit. A fegyver testének felső részén 22 milliméteres sín kapott helyet, melyre bármilyen optika felerősíthető. Az előagy cső felőli részén ugyanezek a sínek találhatók meg, így könnyedén felszerelhetjük bipoddal és egyéb kiegészítőkkel a puskát. Elsütője szintén fémből készült, kellemesen finom sütéssel rendelkezik. A fegyvertesten szíjakasztási pontokat is találunk, melyre igény szerint felerősíthető a bipod, de használhatunk rá fegyverszíjat is. 

A fegyver ereje gyárilag 390 FPS, belseje azonban jól tuningolható, így elérhetjük a mesterlövéaszkedéshez szükséges teljesítményt is egy erősebb rugóval, a dugattyú, henger és nozzle erősebbre cserélésével. Hop-upja állítható, még gyári ereje mellett is nehezebb BB lövedék használata javasolt, mivel keményebb hop-up gumival rendelkezik, mint egy átlagos elektromos fegyver. 

A "D" típusjelzéssel ellátott fegyver tartozéka egy 3-9x40-es céltávcső, és egy behajtható alutestes bipod is! 

Tulajdonságai:

 • Működés: rugós
 • Töltés: forgó-tolózáras
 • Lövedék kezdősebessége [FPS]: 390
 • Anyaga: fém, magas minőségű műanyag
 • Tár kapacitása [db]: 36
 • Tár anyaga: fém
 • Hossz [mm]: 1110
 • Tömeg [g]: 4400
 • Hatásos lőtávolság [m]: 60
 • Tüzelési mód: egyes lövés
 • Tartozék: Bipod és távcső
Lövedék sebessége 490 FPS
Csőhossz 510 mm
Teljes hossz 1110 mm
Kaliber 6 mm
Működés rugós
Tárkapacitás 36db
Távcsősín 22mm
Tömeg 4.4 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!