Termékek Menü

CYMA CM99, AS VAL DMR airsoft puska

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
93.990 Ft (74.008 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AS-01449
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: CYMA
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Az VSS Vintorez, és AS Val fejlesztése 1980-ban kezdődött meg a Precíziós Mérnöki Kutatóintézet Központjában Moszkvában Pjotr Szergyukov által, a sikeres teszteredmények után rendszerbe is állt 1987-ben az Orosz fegyveres erők különleges egységei közt, a Spetznaznál és a GRU-nál, továbbá az FSB-nél és KGB-nél is. A fegyver rendkívüli népszerűségre tett szert, szubszonikus lövedékei, (9x39 SP6) és integrált hangtompítója miatt az egyik leghalálosabb, legcsendesebb eszköz a mai napig a lőfegyverek közt. Effektív lőtávja 300 méter, így a támogatólövészi feladatok ellátására is kiválóan alkalmas, de rövid hossza miatt rohampuskaként, hosszabb tárral is bevethető. Gyártása nagyon költséges, így limitált darabszámban használják, és csak a legkiválóbb egységeknek, lövészeknek jut. 

A Cyma replikájának hála egy sokkal megfizethetőbb, kisebb kompormisszumokkal, de így is kiemelkedően teljesítő AS VAL-t kapunk, ami szinte teljes egészében fémből, (főképp alumíniumból) készült. A replika teste, csöve és irányzékai alumíniumból, míg a pisztolymarkolat a tussal polimerből készült, csakúgy, mint az éles változaton. A válltámasz egy kényelmes gumitalppal lett ellátva, ami jól fog jönni a pontos lövések leadásához, hiszen nem tud elmozdulni a fegyver célratartás közben. A fegyver belsejében a sokat látott, de még mindig népszerű és masszív V3-as gearbox pihen kisebb módosításokkal, melyek leginkább az elhelyezését és vezetékelését érintik. 

A gearboxban acél fogaskerekek vannak 7mm-es siklócsapágyakkal ellátva, a markolatban egy neodymium motor kapott helyet, mely nagynyomatékú, de ez szinte már elvárás egy DMR célokra szánt fegyvernél. A korábbi modellekkel ellentétben a CM99-esnél az akkumulátor nem a hangtompítóban kapott helyet, hanem hátravezetékelték, és a tustalp eltávolítása után férünk hozzá. Szíjakasztókat a fegyver előagyán és tusán találunk, így kényelmesen két pontos szíjjal tudjuk használni, a Kalasnyikov fegyverekre szánt szíjak tökéletesen passzolnak hozzá. Bal oldalán megtalálható az orosz fegyvereken már szinte kötelező infrabak felfogatási pont, melyre PSO, PKAK optikákat, vagy szereléksínes infrabakot erősíthetünk. 

A Hop-uphoz a felhúzókar hátrahútása után férünk hozzá. A fegyver egyes és sorozatlövésre egyaránt képes, ezek közt értelemszerűen a tűzváltókarral tudunk váltani. 

A CM99-es egy elérhetőbb dimenzióban nyit utat az egzotikus, ritkább orosz fegyverek felé! 

Tulajdonságai:

 • Lövedék kezdősebessége [FPS]: 410
 • Fegyver hossza [mm]:  940
 • Cső hossza [mm]: 455
 • Súly [g]: 2910
 • Tüzelési mód: egyes/sorozat
 • Tár típusa: Hi-Cap tár
 • Tárkapacitás [db]: 330 BB
 • Hop Up: van, állítható
 • Gearbox: Módosított, megerősített V3
 • Szín: Fekete
 • Anyag: cink-alu / polimer
 • Gyártó: Cyma
Lövedék sebessége 410 FPS
Csőhossz 450 mm
Gearbox V3, módosított, erősített
Teljes hossz 950 mm
Kaliber 6 mm
Működés elektromos
Tárkapacitás 330db
Tömeg 2.9 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Jobb oldali bannerek

 

 

 

Készlet szűrő
Gyártók