Termékek Menü

E&L AK701 Tactical Gen 2. airsoft rohampuska

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
119.990 Ft (94.480 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AS-00789
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: E&L Airsoft
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A Kalasnyikov földünk legelterjedtebb, leghasználtabb és legnagyobb darabszámban gyártott és eladott fegyvere. Mihail Kalasnyikov találta fel 1947-ben, 1949-ben rendszeresítették a Szovjet hadseregben. A cél egy 3-400 méteren hatásos automata gépkarabély kifejlesztése volt, a második világháborúban megismert ellenséges fegyverek (Sturmgewehr, M1 Garand) alapján. Fejlesztése a mai napig tart, holott Kalasnyikov 2013-ban elhunyt. Több külhoni változata is napvilágot látott, mint például a magyar katonák által jól ismert AMD65-ös.

Az E&L mint gyártó, kiemelkedő minőségű, éles fegyverekkel is kompatibilis alkatrészekkel, és valódi anyaghasználatú replikáival vívta ki magának hírnevét. Fegyvereik gyakorlatilag elpusztíthatatlanok, esetükben a valósághűség nem csupán hasonlóság, hanem a szó szoros értelmében véve maga a tökéletesség. Annyira komolyan vették ezt a vonalat, hogy fegyvereik éles fegyvergyárban készülnek, éles alkatrészekből. Az AK701 Tactical sem lóg ki a sorból, barnított hidegacél testtel, és külsővel büszkélkedhet, fogásán, mozgó alkatrészein is érezni fogjuk, hogy ez bizony fegyver. Külsőre illesztéseit szegecsekkel, és kapcsolókkal oldották meg, gyakorlatilag eszközök nélkül szétszerelhető, csakúgy, mint az éles változat.

Az E&L a legkisebb részletekre is odafigyelt, az anyagfelhasználás és a megjelenés terén, nem fogunk olyan dologgal találkozni, ami máshogyan működne az AK701 esetében, mint az élesen. A „real-steel” érzés a replika súlyán is jól észlelhető, ami megközelítőleg azonos a valódiéval. Az acél cső miatt azonban a balanszon nem esik csorba. A Gen2.-es változat már gyorsrugócserés rendszert kapott, ennek segítségével a fegyver részleges szétszerelésével, a gearbox megbontása nélkül cserélhetünk rugót tetszés szerint. A módosított és megerősített V3.-as Gearboxon belül is számos fejlesztés történt, a Gen2. esetében, ezek közé tartozik a GB anyagának megerősítése, új csapágyazott rugóvezető, acél fogaskerekek, és terhelhetőbb vezetékelés.

Az innovatív megoldásoknak köszönhetően sikerült nagyobb tűzgyorsaságot és gazdaságosabb energiafelhasználást elérni. Ezt a fegyvert már kimondottan LiPo akkumulátor használatához készítették. A fegyver testén a tárfogadónál külön kialakítást kapott Magwell felszereléséhez, egy csatlakózó, így ezt az alkatrész könnyedén felerősíthetjük a fegyverre igény szerint. Az E&L mérnökei gondos odafigyeléssel alkották meg ezt a fegyvert, az éles változatok, és a legjobban működő airsoft replikák alapján. Az előagy ezért a számos taktikai lehetőséget nyújtó szereléksínes rendszert kapta, amire bármilyen 20mm-es sínre erősíthető kiegészítőt felszerelhetünk. Anyagfelhasználás terén a gyártó semmin nem spórol. Nem fogunk találkozni oda nem illő fémekkel, műanyagra cserélt darabokkal, az E&L fegyvere maga a tökéletes kérlelhetetlen erő. Ha szeretsz kompromisszumok nélkül játszani, ha a tökéletes AK-t keresed, ha érezni akarod a kezedben az igazi „vas”-at, akkor neked bizony ez a replika kell!

Az E&L AK701 airsoft rohampuska tulajdonságai:

 • Lövedék kezdősebessége [FPS]: 430
 • Fegyver hossza [mm]: 670 - 900
 • Cső hossza [mm]: 350
 • Súly [g]: 3325
 • Tüzelési mód: egyes/sorozat
 • Tár típusa: Mid-Cap tár
 • Tárkapacitás [db]: 150 BB
 • Hop Up: van, állítható
 • Gyors rugócsere lehetőség: Van
 • Gearbox: Módosított V3
 • Anyag: Hidegbarnított acél/fém
 • Összeszerelés: szegecsek, és csapok
 • Gyártó: E&L Airsoft
Lövedék sebessége 430 FPS
Csőhossz 350 mm
Gearbox V3, módosított
Teljes hossz 900 mm
Kaliber 6 mm
Működés elektromos
Tárkapacitás 150db
Tömeg 3.3 kg
További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Jobb oldali bannerek
Készlet szűrő
Gyártók