FN Herstal M249 airsoft géppuska

Cyber Gun
106.990 Ft (84.244 Ft + ÁFA)
Menny.:

Cikkszám: GB-AS-01328
Elérhetőség: Nincs készleten
Nem értékelt
106.990 Ft (84.244 Ft + ÁFA)
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Az M249-es a Belga FN Minimi amerikai licensze, melyet már az államokban gyártottak tovább, kimondottan az amerikai fegyveres erők igényei szerint. 1984-től kezdve használatba is lépett, mint raj-szintű támogató fegyver. Innen ered az "SAW" kifejezés is (Squad Automatic Weapon) A választás többek közt a fegyver súlya, mely a korábbi géppuskákhoz képest is könnyű volt, de az addigi M60-as, M240-eshez képes is könnyűnek számított, továbbá a tűzgyorsasága miatt is történt. Amerika szerte mindenhol használják a fegyveres erők, bár egyre több kezdeményezés érkezik, egy AR15 alapú támogató fegyver rendszeresítésére, éppen a rajszintű pótolhatóság, kezelhetőség miatt, egyenlőre elenyésző sikerrel.

A Cybergun és az S&T replikája az A&K és a Star airsoft gyártók korábbi modelljeire támaszkodik. A fegyver teste erős műanyagból és fémből készült, gearboxa fémből. Az előagy alján  megtaláljuk a szereléksíneket, továbbá a tokfedélen is, így bármilyen optikával, és egyéb kiegészítővel felszerelhetjük a fegyvert, mint például a vertikális markolat, amire szükségünk is lesz, ha lépésből akarjuk használni. Mivel ez a para (deszantos) változat, így rövidebb csövet kapott, és teljesen betolható válltámaszt, hogy ha ugrást hajt végre a használó, ne csapódjon az arcának a tus, vagy akadjon a zsinórokba a fegyver csöve. 

A használónak a belső alkatrészek cseréjével sem lesz sok problémája, mivel az FN M249-ese gyors-rugócserés, melynek rugóvezetőjét a tus lehajtása-eltávolítása után tudjuk kivenni a fegyverből. Ezzel a funkcióval korlátlanná tették az eszköz bevethetőségét, akár épületharcban, akár nagy nyílt terepeken is. Az akkumulátor az előagyba kerül, a cső eltávolításával tudjuk csatlakoztatni, de akár a rakaszban is elhelyezhetjük, egy kivezetőcsatlakozó segítségével.

A hop-up-hoz a tokfedél felnyitásával férünk hozzá, és a henger csavarásával tudjuk korrigálni a lőképünket. Ellentétben az A&K modelljeivel ehhez a típushoz egy Stanag tár jár rakasz helyett, de külön beszerezve használhatjuk rakasszal is a fegyvert. 

A Support szerepkörrel ismerkedő airsoftosoknak ajánljuk, akik nem szeretnének egész nap 7-8 kilós bestiákat cipelni. 

Tulajdonságai:

 • Működés: AEG (elektromos működés)
 • Anyag: Műanyag/fém
 • Gyorsrugócsere
 • Hossz: 850-925 mm
 • Csőhossz: 320 mm
 • Tár: 1 db Stanag (300BB)
 • Lövedék kezdősebessége [FPS]: 330
 • Súly: 3800 g
 • Szín: Fekete
 • Gyártó: S&T
 • Forgalmazó: Cybergun
Lövedék sebessége 330 FPS
Csőhossz 320 mm
Gearbox V2.
Teljes hossz 850 mm
Kaliber 6 mm
Működés elektromos
Tárkapacitás 300db
Távcsősín 22mm
Tömeg 3.8 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!